Ελένη Καρακάση: «Στο Διαφάνι έρχονται δραματικές και καταιγιστικές εξελίξεις»
Μια συνέντευξη γεμάτη… «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε η Ελένη Καρακάση στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ του ΑΝΤ1 μας προετοιμάζει για τα πλέον δραματικά γεγονότα που έρχονται στο Διαφάνι ενώ αποκαλύπτει πως η ίδια έχει συμφωνήσει και για την επερχόμενη 3η σεζόν.
Μια συνέντευξη γεμάτη… «Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε η Ελένη Καρακάση στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η πρωταγωνίστρια του καθημερινού σίριαλ του ΑΝΤ1 μας προετοιμάζει για τα πλέον δραματικά γεγονότα που έρχονται στο Διαφάνι ενώ αποκαλύπτει πως η ίδια έχει συμφωνήσει και για την επερχόμενη 3η σεζόν.
Οι «Άγριες Μέλισσες» ξεχωρίζουν. Ποια θεωρείς ότι είναι τα μυστικά επιτυχίας της εν λόγω δουλειάς;
Ο κόσμος έχει αγαπήσει όλους τους ήρωες, καθώς πολλές ιστορίες εκτυλίσσονται παράλληλα. Αυτό έχει να κάνει με το υπέροχο σενάριο, όλοι οι ήρωες έχουν τις ιστορίες τους. Ακόμη και οι δεύτεροι ρόλοι είναι πολύ ωραία φωτισμένοι, δεν έχει σημασία πόση ώρα παίζεις, μία ατάκα σου όμως μπορεί να «γράψει». Μέσα από αυτή τη σειρά βλέπουμε, επίσης, οικείες εικόνες, όλοι μας αναγνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις είτε από αφηγήσεις δικών μας ανθρώπων είτε από ελληνικές ταινίες. Είναι ένα οικείο κομμάτι της ιστορίας.
Η Ρίζω, η δική σου ηρωίδα, τη φετινή σεζόν βρήκε τον έρωτα. Τι άλλο θα δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς αυτής;
Αυτό που βρήκε τον έρωτα… (γέλια). Νομίζω ότι ο κόσμος το ήθελε πολύ και οι σεναριογράφοι το έκαναν πράξη. Όσον αφορά στη συνέχεια, η Ρίζω θα είναι συμπαραστάτρια στα αγαπημένα της πρόσωπα και στα όσα θα συμβούν. Στο Διαφάνι έρχονται δραματικές και καταιγιστικές εξελίξεις που το κοινό δεν φαντάζεται.
Έχεις «κλείσει» για την τρίτη σεζόν;
Ναι, έχω ήδη συζητήσει και «κλείσει».
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
- Φίλες και στην πραγματική ζωή: H Αλάνα Ούμπακ είναι «το κορίτσι» της Ρις Γουίδερσπουν
- Πότε είναι νόμιμη η αύξηση του ενοικίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)









































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442