Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάινς: «Η Αρμάνι βιώνει κάτι πρωτόγνωρο και ο Μεσίνα έχει τον τρόπο να μας βοηθήσει»

Χάινς: «Η Αρμάνι βιώνει κάτι πρωτόγνωρο και ο Μεσίνα έχει τον τρόπο να μας βοηθήσει»

Η Euroleague έκανε «focus» στον Κάιλ Χάινς, με τον Αμερικανό να μιλά για τη συμμετοχή της Αρμάνι στο Final Four, για τις ευθύνες του ως ηγέτης και για τον Έτορε Μεσίνα.

Η Euroleague έκανε «focus» στον Κάιλ Χάινς, και ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για τη συμμετοχή της ιταλικής ομάδας στο Final Four έπειτα από τη δεκαετία του ’90 και πόσο σημαντικό είναι αυτό το επίτευγμα.

Παράλληλα μίλησε για τον ρόλο του ως ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του συλλόγου και πως βοηθά τους νεότερους, ενώ αναφέρθηκε και στον Έτορε Μεσίνα για την εμπειρία που διαθέτει στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι δηλώσεις του Κάιλ Χάινς:

«Αυτή είναι μια διαφορετική χρονιά σε σχέση με τις προηγούμενες. Για εμάς είναι μια σπουδαία εμπειρία, ειδικά για εμένα που ήρθα σε αυτή την ομάδα και έζησα όλα αυτά, φτάσαμε στα play-off και πετύχαμε όλα αυτά. Οπότε πιστεύω πως είναι μια σπουδαία σεζόν. Είμαστε τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό που αγαπάμε κάθε μέρα.

Έχουμε μια μοναδική μίξη παικτών, έχουμε βετεράνους όπως εμένα, τον Σέρχι, τον Μίτσοφ, τον Ντιλέινι και νεαρούς όπως ο ΛεΝτέι, ο Πάντερ και ο Σιλντς που βοήθησαν τρομερά. Η χημεία μας πιστεύω πως είναι ο λόγος που έχουμε επιτυχία σε αυτό το επίπεδο.

Θέλω να κάνω την δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, είτε με το να είμαι ηγέτης, είτε με τις φωνές μου εκτός παρκέ, κάνοντας τα πράγματα που κάνω σε όλη μου την καριέρα.

Ο κόουτς Μεσίνα έχει κάνει σπουδαία δουλειά με την διοίκηση για να φτιάξουμε μια ομάδα με παίκτες από ομάδες που κέρδιζαν ώστε να αλλάξει η κουλτούρα. Ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίσεις στα play-off και τι χρειάζεται για να κερδίσεις τίτλους, οπότε πρέπει να ακολουθήσουμε τα όσα μας πει και να παίξουμε όσο πιο σκληρά γίνεται. Αυτή η ομάδα βιώνει κάτι πρωτόγνωρο οπότε πρέπει να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην προπόνηση, το βίντεο και να κερδίζουμε ματς».

Ο Σαβόν Σιλντς είπε για τον Χάινς: «Είναι ο βράχος της ομάδας. Ποτέ δεν ενθουσιάζεται και ποτέ δεν πέφτει. Είναι από αυτούς που παίρνουν τους άλλους υπό την προστασία του και είναι παράδειγμα για όλους. Είναι μεγάλο κομάτι της ομάδας και χαιρόμαστε που τον έχουμε στην ομάδα μας».

Από πλευράς του ο Ζακ ΛεΝτέι τόνισε: «Τον ρωτάω για τα πάντα εντός και εκτός παρκέ. Είναι έμπνευση για εμένα. Είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδα, ταπεινός. Έχει πάει εκεί, το έχει κάνει και έχει εμπειρία, είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να βασιστούμε σε αυτή την εμπειρία του».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024