Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αργεντινή: Ενας 64χρονος πέθανε... για λίγα λεπτά από κοροναϊό

Αργεντινή: Ενας 64χρονος πέθανε… για λίγα λεπτά από κοροναϊό

Η επικρατέστερη θεωρία για το τι ακολουθεί μετά το θάνατο, θέλει τον άνθρωπο αυτόν, από την Αργεντινή, να βρίσκεται μέσα σε ένα τούνελ και να κατευθύνεται προς ένα λαμπερό φως που φαντάζει ως έξοδος.

Την εμπειρία που έζησε περιγράφει Norberto Di Natale  ο οποίος υποστήριξε ότι πέθανε για λίγα λεπτά από επιπλοκές του κοροναϊο.υ

Η επικρατέστερη θεωρία για το τι ακολουθεί μετά το θάνατο, θέλει τον άνθρωπο αυτόν, από την Αργεντινή, να βρίσκεται μέσα σε ένα τούνελ και να κατευθύνεται προς ένα λαμπερό φως που φαντάζει ως έξοδος.

Όπως είπε  στο «infobae.com»  τον περασμένο Οκτώβριο κόλλησε τον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες από όπου και πήρε εξιτήριο μία εβδομάδα μετά.

Ωστόσο λίγες μέρες αργότερα χρειάστηκε να επιστρέψει εκεί λόγω του υψηλού πυρετού που είχε ανεβάσει, με την κατάσταση του 64χρονου να χειροτερεύει μέρα με την μέρα, την ώρα που οι υπόλοιποι που ήταν στο ίδιο δωμάτιο έχαναν την μάχη για την ζωή τους.

«Μία Παρασκευή πέθανε ο ένας, το Σάββατο ο άλλος. Υπέθεσα πως ήταν η σειρά μου», με την πνευμονία να δείχνει το χειρότερο πρόσωπό της και τους γιατρούς να αναγκάζονται να βάλουν σε καταστολή, λέγοντας στα κοντινά του πρόσωπα πως το μόνο που απομένει να κάνουν είναι να προσεύχονται.

Μάλιστα, ανέφερε πως μία Παρασκευή προσπαθούσε να μετρήσει τους καρδιακούς του παλμούς: «Το κενό μεταξύ τους άρχιζε να μεγαλώνει και μία στιγμή δεν υπήρξε άλλος. Σε εκείνο το σημείο κατάλαβα ότι το σώμα μου παρέλυσε τελείως και ένιωσα φωνές στον χώρο. Δεν μπορώ να σας πω αν ήταν για δέκα δευτερόλεπτα ή δύο ώρες, καθώς χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Απλά κατάλαβα ότι η καρδιά μου σταμάτησε».

Σε ερώτηση για το αν είχε μεταθανάτια εμπειρία, απάντησε: «Ναι. Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε ότι υπάρχει ένα τούνελ με φως στην άκρη. Αυτό έχω ακούσει στην τηλεόραση και το είδα. Είναι κάτι που δεν μπορείς να πιστέψεις, αλλά έτσι είναι. Δεν είναι κάτι που σκέφτεσαι ή το φαντάζεσαι. Συμβαίνει πραγματικά και είναι πολύ σκληρό», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά με την βοήθεια της υπεράνθρωπης προσπάθειας των γιατρών, κατάφερε να επανέλθει και τώρα να αναρρώνει σπίτι τους, έχοντας χάσει 20 κιλά από την περιπέτεια αυτή.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024