Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρδιοχτύπι Premier League για τον Ολυμπιακό

Καρδιοχτύπι Premier League για τον Ολυμπιακό

Φούντωσε ο πόλεμος της 4άδας, έμπλεξε για τα καλά η Τσέλσι, ανησυχεί ο Ολυμπιακός

Τα πάνω κάτω στην Premier League μέσα σε ένα 24ώρο. Πρώτα η νίκη της Άρσεναλ επί της Τσέλσι στο Λονδρέζικο ντέρμπι. Έπειτα το αέρινο πέρασμα της Λίβερπουλ από το Ολντ Τράφορντ και η 4άρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκεί που είχαμε μείνει με την εντύπωση πως «κλειδώνει» η πρώτη τετράδα και μαζί οι θέσεις Champions League. Μάλλον… πάλι από την αρχή ξεκινούν όλα. Και όπως φαίνεται θα κριθούν στο νήμα.

Τρίτη η Λέστερ (66), τέταρτη η Τσέλσι (64), πέμπτη πλέον η Λίβερπουλ (60) στον βαθμολογικό πίνακα με ματς λιγότερο. Και τώρα δύο σερί αναμετρήσεις στη σειρά Τσέλσι-Λέστερ. Η πρώτη για τον τελικό κυπέλλου το Σάββατο και η επόμενη την Τετάρτη (18/5) σαν τελικός πρόκρισης για το επόμενο champions league. Όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός θα το πιεί το ποτήρι της αγωνίας ως το τέλος.

Διότι οι Ερυθρόλευκοι… παίζουν και αυτοί στην παρτίδα. Και μάλιστα κάτι σαν τα ρέστα τους κοιτάζοντας το μονοπάτι της επιστροφής στα άστρα. Θέλουν την Τσέλσι δεδομένα στην πρώτη 4άδα πριν τον τελικό champions league της ομάδας του Τούχελ με την Μάντσεστερ Σίτι: Μπας και πληροφορηθούν μια ώρα αρχύτερα (από τις 29/5) τα χαρακτηριστικά της επόμενης δικής τους προσπάθειας.

Με την Τσέλσι στην 4άδα ο Ολυμπιακός μπαίνει αυτομάτως στον δεύτερο προκριματικό γύρο του champions league, και είναι «ισχυρός» σε όλες τις κληρώσεις ως και τα play-offs. Με την Τσέλσι εκτός 4άδας; Θέλει οπωσδήποτε την κατάκτηση του champions league από την Σίτι.

Γιατί αν η Τσέλσι σηκώσει τη κούπα στην Πορτογαλία, και πριν δεν έχει τερματίσει στην τετράδα; Η ομάδα του Μαρτίνς θα ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Και θα είναι ισχυρή στις κληρώσεις ως και τον δεύτερο. Μια άλλη εντελώς ιστορία. Και φυσικά ένας πολύ μεγαλύτερος συντελεστής δυσκολίας για την επιστροφή στους ομίλους.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024