Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μεταξύ άλλων μίλησε για το επίσημο τέλος του γάμου του, το GNTM, τις τηλεοπτικές του συνεργασίες, αλλά και το κρυφό του «ψώνιο».

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής, είπε ότι στο GNTM θα πήγαινε μόνο σαν κριτής, ενώ δήλωσε ότι του έγινε πρόταση να μετάσχει στην «Φάρμα» την οποία απέρριψε.

Παράλληλα, ο Στηβ Μιλάτος αποκάλυψε ότι ο γάμος του έχει λήξει πλέον και επίσημα, μετά την έκδοση διαζυγίου. Ο ίδιος μίλησε για μια απόφαση την οποία πήρε συνειδητά ο ίδιος.

Αναφερόμενος τώρα σε παλαιότερη συνεργασία του στην τηλεόραση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Στηβ Μιλάτος υποστήριξε ότι δεν ένιωθε ο εαυτός του:

«Ήταν η αρχή, ήμουν νεαρός και κανείς δεν μου είχε εξηγήσει τίποτα. Απλά πήγα και έκανα ένα κάστινγκ και τους άρεσα. Στο δοκιμαστικό μου ζητήθηκε να παρουσιάσω ένα θέμα χωρίς να μου εξηγήσουν τι θέλουν από εμένα. Δεν ζήτησα να είναι σχολείο. Όταν σε παρατάνε σαν έρμαιο και σου λένε επιβίωσε και μετά βγαίνεις χάλια, είναι λίγο κακό» είπε ο Στηβ Μιλάτος.

Τέλος, ο ίδιος σχολίασε πώς αν και δεν έχει καθόλου καλή φωνή το… ψώνιο του ήταν να γίνει τραγουδιστής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» ο Στηβ Μιλάτος

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο