Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι

Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι

H ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος φροντίζουν πάντα να περνούν χρόνο μαζί, κρατώντας βέβαια χαμηλούς τόνους όσον αφορά τα μέσα ενημέρωσης.

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο σύζυγός της Σπύρος Δημητρίου οχτώ περίπου μήνες από τη μέρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

H ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος φροντίζουν πάντα να περνούν χρόνο μαζί, κρατώντας βέβαια χαμηλούς τόνους όσον αφορά τα μέσα ενημέρωσης. Οι δυο τους δεν πραγματοποιούν πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, με την τραγουδίστρια να επενδύει για ακόμη μια φορά στο casual στιλ προκειμένου να είναι άνετη.

Με μαύρο μακρυμάνικο στενό midi φόρεμα, denim jacket δεμένο στη μέση της και μαύρα sneakers συνόδευσε τον σύζυγό της και έδειχνε χαρούμενη και ευδιάθετη.

Το Σάββατο  15 Μαΐου η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα είναι στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» σε μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, νέες επιτυχίες και εκλεκτούς καλεσμένους.

Με αφορμή τον καινούργιο της δίσκο «Πάρ’ το Αλλιώς», στον οποίο διασκευάζει τραγούδια της δεκαετίας του ’90, η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό.      H Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μας ταξιδεύει μελωδικά με την αψεγάδιαστη φωνή της ερμηνεύοντας τραγούδια της σημαντικής μουσικής της διαδρομής, όπως τα «Έλα», «Κόψε και μοίρασε», «Τα λέμε», «Δεύτερα Κλειδιά», «Αγάπη Δεμένη», τις τελευταίες της επιτυχίες «Σταθερό», «Παράξενη Βροχή- Σώμα Υποταγής» αλλά και γνωστά αγαπημένα τραγούδια.

Δίπλα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρεθούν σημαντικοί καλλιτέχνες χαρίζοντας μας ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Η σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη, ο μοναδικός Φίλιππος Πλιάτσικας και η αγαπημένη Κωνσταντίνα. Μαζί τους ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ελπίδα Γαδ και ο Marselino Sherifi.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024