Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Σοκ με τον Πάνο Καλίδη - Τρεις συμπαίκτες του τον ανάγκασαν να αποχωρήσει

Survivor: Σοκ με τον Πάνο Καλίδη – Τρεις συμπαίκτες του τον ανάγκασαν να αποχωρήσει

Απίστευτα πράγματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον λόγο που ο τραγουδιστής είπε «αντίο» στο ριάλιτι επιβίωσης.

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Πάνο Καλίδη να μην έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα στο «Πρωινό» από τον Γιώργο Λιάγκα, ο τραγουδιστής δεν αποχώρησε μόνος του από το ριάλιτι επιβίωσης αλλά μετά από απαίτηση των Τζέιμς Καφετζή, Νίκου Μπάρτζη και Άννας Μαρία Βέλλη.

Τι ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής:

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ. Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν ‘αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor’.

Προσπάθησε ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε’. Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά και αποφάσισε να θυσιάσει τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, ‘για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς’. Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024