Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ψυχίατρος Σούρας για Γλυκά Νερά: «Είναι προγραμματισμένοι δολοφόνοι, δεν θεραπεύονται»

Ψυχίατρος Σούρας για Γλυκά Νερά: «Είναι προγραμματισμένοι δολοφόνοι, δεν θεραπεύονται»

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας χαρακτήρισε τους δολοφόνους ως «ήρωες του κακού» τονίζοντας πως δεν μπορούν να θεραπευτούν, καθώς δεν πρόκειται για αρρώστια αλλά για χαρακτήρα διαμορφωμένο από μικρή ηλικία.

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σοκάρει με τα λεγόμενά του αναφερόμενος στο έγκλημα των Γλυκών Νερών και τονίζει ότι αυτού του είδους οι άνθρωποι, δεν μπορούν να σωφρονιστούν και δεν έχουν καμία ψυχική ασθένεια. Είναι απλά προγραμματισμένοι δολοφόνοι.

Ο ίδιος τους χαρακτήρισε «ήρωες του κακού» τονίζοντας πως δεν μπορούν να θεραπευτούν, καθώς δεν πρόκειται για αρρώστια αλλά για χαρακτήρα διαμορφωμένο από μικρή ηλικία.

Χαρακτηριστικά όσα είπε ο ψυχίατρος στο Open: «Ακούγονται τόσες αναλύσεις, που στην πραγματικότητα δίνουν άλλοθι σ’ αυτούς που κάνανε ό,τι κάνανε. Δεν υπάρχουν συναισθήματα καλά ή κακά σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Είναι «ήρωες του κακού» έτσι τους χαρακτηρίζω. Δεν έχουν ενοχές, δεν έχουν τύψεις. Δεν υπάρχει ανάλυση γι αυτούς τους ανθρώπους, θα κάνουν το κακό γιατί είναι «κλειδωμένοι» να κάνουν το κακό. Από την μεριά της ψυχιατρικής, δεν μπορεί να θεραπευτεί γιατί δεν είναι αρρώστια. Είναι χαρακτήρας διαμορφωμένος από μικρή ηλικία. Τώρα, μιλώντας για τον σωφρονισμό στην Ελλάδα, είναι το ανέκδοτο της ημέρας. Μιλώντας τώρα γι αυτόν τον άνθρωπο, ο διαμορφωμένος μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά άνθρωπος, είναι ο εν δυνάμει δολοφόνος. Πόσες φορές το έχουμε δει να βγαίνουν από τη φυλακή και να ξανασκοτώνουν;

»Δυστυχώς όταν ένας άνθρωπος φτάσει σ’ αυτό το σημείο, δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Μιλάμε για ανθρώπους διαμορφωμένους κι αδίστακτους. Δεν μιλάμε για ανθρώπους αρρώστους, που θα τους μιλήσεις, θα πάρουν τα χάπια τους και θα βγουν ξανά στην κοινωνία.

»Ο αντικοινωνικός ή ψυχοπαθητικός, είναι μια βαρύτατη ψυχιατρική διαταραχή που δεν ανήκει στο φάσμα των ασθενειών και δυστυχώς είναι ο εν δυνάμει δολοφόνος. Παλεύω εδώ κι έναν χρόνο για όλο αυτό και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε. Ο παιδεραστής δεν θα μένει ελεύθερος. Δεν υπάρχει σωφρονισμός γιατί δεν μπορεί να σωφρονιστεί είναι διαμορφωμένος έτσι. Ευτυχώς το έχει καταλάβει η κοινωνία.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024