Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Εντείνει τις επιθέσεις κατά της Λωρίδας της Γάζας - 1500 ρουκέτες εκτόξευσαν οι Παλαιστίνιοι

Ισραήλ: Εντείνει τις επιθέσεις κατά της Λωρίδας της Γάζας – 1500 ρουκέτες εκτόξευσαν οι Παλαιστίνιοι

Η κυβέρνηση του Ισραήλ αποφάσισε να εντατικοποιήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Λωρίδας της Γάζας ενώ ο στρατός ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα έχουν εκτοξευθεί «περίπου» 1500 παλαιστινιακές ρουκέτες εναντίον της ισραηλινής επικράτειας.

Οι συναρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης του Ισραήλ ενέκριναν χθες Τετάρτη σχέδια για την εντατικοποίηση των στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον στόχων στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ.

«Σύμβολα της εξουσίας»

Ισραηλινός τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι ο στρατός θα βάλει στο στόχαστρο «σύμβολα της εξουσίας της Χαμάς» στον παραθαλάσσιο παλαιστινιακό θύλακα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει ήδη αναγγελθεί ότι θα βομβαρδιστεί το υπουργείο Οικονομικών της Χαμάς, στο κέντρο της πόλης της Γάζας, ώστε η ισλαμιστική οργάνωση που κυβερνά την περιοχή να γίνει δυσκολότερο να διατηρήσει τον έλεγχο της οικονομικής κατάστασης.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου φέρεται κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες να τάχθηκε κατηγορηματικά εναντίον της κήρυξης κατάπαυσης του πυρός προς το παρόν.

Βροχή από ρουκέτες

Σχεδόν 1.500 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον ισραηλινών πόλεων από το βράδυ της Δευτέρας, όταν άρχισε η στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στη Χαμάς και το Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα ο ισραηλινός στρατός.

Χθες Τετάρτη το πρωί, εκπρόσωπος του στρατού δήλωνε πως εκτοξεύθηκαν περίπου 1.000 ρουκέτες από ένοπλες οργανώσεις στη Λωρίδα της Γάζας προς την ισραηλινή επικράτεια.

Νωρίς σήμερα Πέμπτη, ο ισραηλινός στρατός αναφέρθηκε σε «περίπου» 1.500 ρουκέτες.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024