Ο Ολυμπιακός επικράτησε ξανά της Βουλιαγμένης στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης με 18 νίκες σε ισάριθμα ματς έκλεισαν ιδανικά και με το απόλυτο την πορεία τους στην κανονική διάρκεια της σεζόν και πλέον είναι έτοιμες για τα πλέι οφ αλλά και το Final 4 του Κυπέλλου. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην αναμέτρηση με την ομάδα της Βουλιαγμένης στην οποία δεν άφησε περιθώρια να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό.
Με 4-1 προηγήθηκαν οι «ερυθρόλευκες» το 1ο οκτάλεπτο και πήγαν στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 6-2. Το επιμέρους 5-3 στο 3ο οκτάλεπτο, διαμόρφωσε το σκορ στο 11-5 και στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός έφτασε με άνεση στην τελική επικράτηση με 14-6.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.