Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατάκες φωτιά του Αναστό για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Μήτρογλου και… τελικό

Ατάκες φωτιά του Αναστό για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Μήτρογλου και… τελικό

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονικής για τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για τον Κώστα Μήτρογλου

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στον Κώστα Μήτρογλου.

«Έχασε το τσαφ ο Μήτρογλου. Είναι παίκτης της περιοχής και αν δεν έχει συνεχόμενα παιχνίδια δεν βρίσκει ρυθμό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό: «Όταν η διαφορά είναι πάνω από 20 βαθμούς τι θα έκαναν; Σίγουρα ήταν διεκπεραίωση το χθεσινό παιχνίδι αλλά ο τελικός είναι άλλο παιχνίδι. Η διαφορά είναι μεγάλη και μου φαίνεται δύσκολο για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός σε κακή ημέρα και ο ΠΑΟΚ στην καλύτερη του. Τότε έχει τύχη ο ΠΑΟΚ. Κανένας τελικός δεν κρίνεται εκ των προτέρων. Ο Ολυμπιακός έχει μια σταθερότητα στην απόδοση του ενώ ο ΠΑΟΚ σκαμπανεβάσματα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει συγκεκριμένο στυλ και κάποιες φορές του βγαίνει και άλλες όχι. Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί να έχει κάποιες αρχές στο παιχνίδι του και έτσι θα πάει και στον τελικό. Έχουν παίξει πολλές φορές μεταξύ τους δεν υπάρχουν μυστικά. Ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει να αμυνθεί αλλά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του. Ο Ολυμπιακός έχει μια ποικιλία στο παίξιμο του και επιτίθεται από άξονα και πλευρές. Θα παίξει ρόλο και η ποιότητα του κάθε παίκτη».

Για Μήτρογλου: «Ένας καλός παίκτης αλλά όταν δεν είσαι στο εσωτερικό μιας ομάδας δεν μπορείς να έχεις άποψη. Έχω ξαναπεί ότι είναι καλός παίκτης και θα φανεί στο γήπεδο αν η απουσία του θα τον επηρεάσει. Φάνηκε ότι τον επηρέασε. Έχασε το τσαφ ο Μήτρογλου. Είναι παίκτης της περιοχής και αν δεν έχει συνεχόμενα παιχνίδια δεν βρίσκει ρυθμό».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024