Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Ο Καγκάβα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης

ΠΑΟΚ: Ο Καγκάβα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης

O Σίντζι Καγκάβα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του να στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Οι Ασπρόμαυροι σήμερα (13/05) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ομάδα της Αρκαδίας, με την προπόνηση μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς ο Σίντζι Καγκάβα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Από εκεί και πέρα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί. Οσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης» έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης που είχε ως κύριο αντικείμενο την κυκλοφορία της μπάλας και περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» θα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό και να πραγματοποιήσει δοκιμές εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Σήμερα (13/05) ξεκίνησε στη Νέα Μεσημβρία η προετοιμασία για την αναμέτρηση. Εκεί όπου όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης που είχε ως κύριο αντικείμενο την κυκλοφορία της μπάλας και περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σίντζι Καγκάβα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί.

Την Παρασκευή (14/05) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024