Ματιέ αλάνι για πάντα στο λιμάνι! Με αυτή την τρέλα και τη δίψα 18χρονου ο Ολυμπιακός δεν σταματάει πουθενά. Η φιέστα του Βαλμπουενά και ο τελικός που θέλει… τρέλα
Μια ακόμη κούπα, μια ακόμη φιέστα. 21 τα τελευταία 25 χρόνια. 9 στα τελευταία 11 χρόνια, στη «χρυσή» εποχή Μαρινάκη.
Άλλη μια φιέστα που θα μείνει στην μνήμη όλων για τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να συγκινήσει, να συνδυάσει την τεχνολογία με την παράδοση, να θυμίσει επιτυχίες και να δώσει το νέο ραντεβού.
Για του χρόνου, να είμαστε καλά, με το Καραϊσκάκη γεμάτο, όχι εικονικά αλλά πραγματικά!
Με τον κόσμο του στο πλάι του για το 47ο στην πορεία για το 5ο αστέρι!
Μια γιορτή ερυθρόλευκη με συναίσθημα και τον Ματιέ Βαλμπουενά σε ρόλο… all around!
Τα πάντα όλα που θα έλεγε και ο «Αλέ».
Ο Βαλμπουενά έκανε την παρουσίαση της φιέστας κατά την είσοδο των παικτών δίπλα στον Φερεντίνο και έκλεψε την παράσταση!
MVP στα γήπεδα, MVP στους πανηγυρισμούς και στην τρέλα!
Τρέλα για κούπες από τον 36χρονο Γάλλο με διάθεση και δίψα 18χρονου για διακρίσεις!
Δύο χρόνια είναι στον Ολυμπιακό ο Ματιέ Βαλμπουενά.
Ήρθε στη «δύση» της καριέρας του, ήρθε για ένα χρόνο αρχικά και ετοιμάζεται να «τρέξει» τον τρίτο! Και ποιος ξέρει; Με αυτή την τρέλα, με αυτό το πάθος για το ποδόσφαιρο και την διάκριση κανείς δεν μπορεί να προδικάσει πότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του.
Ο Ματιέ είναι ήδη μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι στην κατηγορία… Βαλβέρδε.
Σε αυτή που βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των ξένων που έρχονται στον Ολυμπιακό.
Έρχονται στον Ολυμπιακό και γίνονται Ολυμπιακάρες όπως είχε πει ο ισπανός τεχνικός.
Τον λατρεύεις αυτόν τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, όπως είπε στο MEGA ο Βαλμπουενά, και αυτό είναι το μεγάλο του μυστικό. Όλοι για έναν και ένας για όλους.
Ο Ματιέ που έδειξε τον δρόμο για την συνέχεια. Με αυτή την τρέλα, με αυτό το πάθος για μια ακόμη κούπα, ένα ακόμη γλέντι πρέπει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός και στον τελικό του Κυπέλλου. Για να γιορτάσει ξανά αυτό που αξίζει.
Καλύτερος από όλους. +23 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη… εξυγιαντικό πρωτάθλημα.
Σε έναν τελικό που δεν θα έχει καμία σχέση με το χθεσινό ματς.
Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί πιο δυνατός, πιο διψασμένος, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αυτός που καθορίσει την πορεία του τελικού.
Ο Ολυμπιακός που έχει μάθει να παίζει και να θριαμβεύει κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.
Με τον Σωκράτη τραυματία και την συμμετοχή του δύσκολη, με ένα «καθαρό» στόπερ διαθέσιμο.
Με όσα προβλήματα και αν του παρουσιαστούν, αυτός θα κρίνει τον τίτλο. Ο τελικός θέλει… τρέλα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.