Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Μετάνιωσα. Και ναι και όχι, γιατί πάλι το ίδιο θα έκανα»

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Μετάνιωσα. Και ναι και όχι, γιατί πάλι το ίδιο θα έκανα»

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη ήταν καλεσμένη στο The 2night Show.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη ήταν καλεσμένη στο The 2night Show.

Η ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, για τα «όχι» που έχει πει στην καριέρα της, φοβούμενη την έκθεση, αλλά και για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο».

Αρχικά, έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, στα χρόνια που έμενε μαζί με τους γονείς της στην Κρήτη. Εκείνοι είχαν έναν κινηματογράφο και κάπως έτσι από πολύ νωρίς μπήκε μέσα το μικρόβιο της υποκριτικής. Παρ΄όλα αυτά, απομυθοποίησε το σινεμά καθώς ήταν παρούσα στην αγοραπωλησία των ταινιών.

Στην καριέρα της έχει κάνει μία ταινία μεσαίου μήκους. Μετανιώνει όπως δήλωσε για το ότι αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ταινία «Οργασμός της αγελάδας» αλλά ο φόβος της έκθεσης σε νεαρή ηλικία ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί.

«Ήμουν τρομοκρατημένη στην αρχή όσον αφορά την έκθεση. Μετάνιωσα. Και ναι και όχι, γιατί πάλι το ίδιο θα έκανα. Ήμουν η μόνη στο χωριό τότε που έκανα αυτό το επάγγελμα».

Με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλικιά, είναι 11 χρόνια μαζί. Μέχρι και σήμερα ο γάμος για εκείνη είναι ένα πραγματικό μυστήριο και διαφορετικό από τις ρομαντικές ιστορίες των σινεμά. Υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές παραδέχεται αλλά το χιούμορ είναι πάντα καταφύγιο για να κάνει και τα πιο ζόρικα υποφερτά.

«Δεν ήμουν φαν του γάμου εξαρχής. Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει κανείς να φτιαχτεί σαν προσωπικότητα και στην καριέρα του και μετά να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024