
Μιχαηλίδου για βρεφονηπιακούς σταθμούς: Δύο self test την εβδομάδα για τους εργαζόμενους
Προκειμένου να προστατεύσουμε τα μικρά παιδιά, αυστηροποιούμε το πρωτόκολλο κάνοντας υποχρεωτικά τα αυτοδιαγνωστικά τεστ και τη μάσκα προστασίας για τους εργαζόμενους» δηλώνει η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου
«Μετά από διαδοχικές συναντήσεις με την επιτροπή λοιμωξιολόγων, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ανοίγουν στις 17 Μαΐου.
Προκειμένου να προστατεύσουμε τα μικρά παιδιά, αυστηροποιούμε το πρωτόκολλο κάνοντας υποχρεωτικά τα αυτοδιαγνωστικά τεστ και τη μάσκα προστασίας για τους εργαζόμενους» δηλώνει η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όπως επισημαίνει, «κάθε εβδομάδα, οι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα πρέπει να υποβάλλονται σε δύο αυτοδιαγνωστικά τεστ. Αντιθέτως, λόγω της ευαίσθητης ηλικίας και χαρακτηριστικών παιδιών και βρεφών, δεν θα υποβάλλονται σε self-test».
«Εφιστούμε, όμως, την προσοχή στους γονείς τους! Είναι σημαντικό να εμβολιαστούν, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη, και να συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας» αναφέρει η κ. Μιχαηλίδου και προσθέτει: «Ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής κατά του κορονοϊού, προστατεύουμε τους οικείους μας, γινόμαστε παράδειγμα για τα παιδιά μας».
- ΗΠΑ: Η Βουλή εγκρίνει κείμενο που διατάσσει να τερματιστεί ο πόλεμος κατά του Ιράν
- Ουκρανία: Ανοίγει ο δρόμος για την επανέναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ
- Μυτιλήνη: Απέπλευσε το «Νήσος Ρόδος» μετά την απεμπλοκή του κάβου – Είχε τραυματιστεί καβοδέτης
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Πιο καυτό καλοκαίρι
- Τραμπ: «Ενδέχεται να υπάρξει πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν το Σαββατοκύριακο
- Γιορτή σήμερα 4 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



