Ούτε δέκα λεπτά δεν κράτησε το προβάδισμα της ΑΕΚ στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν άμεσα το παιχνίδι στα ίσα με μία… έμπνευση του Κώτσιρα.
Οχτώ λεπτά μετά το γκολ του Ανσαριφάρντ, ο δεξιός μπακ του Αστέρα ισοφάρισε με ένα φοβερό γκολ και έγραψε το 1-1 στο 64ο λεπτό. Ο Μουνάφο έκανε την κάθετη και ο Κώτσιρας την έστειλε στα δίχτυα των «κιτρινόμαυρων» με μία τρομερή λόμπα!
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»