Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ για Γλυκά Νερά: Η αστυνόμευση εξαντλείται στην καταστολή - Ανασφάλεια για τους πολίτες

ΚΙΝΑΛ για Γλυκά Νερά: Η αστυνόμευση εξαντλείται στην καταστολή – Ανασφάλεια για τους πολίτες

Κριτική στην κυβέρνηση για τον προσανατολισμό της αστυνομίας ασκεί το ΚΙΝΑΛ με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά τονίζοντας ότι τα τελευταία δύο χρόνια κατασκευάζεται μια εικόνα δήθεν επιτυχούς λειτουργίας της αστυνόμευσης που εξαντλείται στην καταστολή διαδηλώσεων και παραμελείται η ουσιαστική ασφάλεια των πολιτών

Κριτική στην κυβέρνηση για τον προσανατολισμό της αστυνομίας ασκεί το ΚΙΝΑΛ με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά τονίζοντας ότι η κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια κατασκευάζει μια εικόνα δήθεν επιτυχούς λειτουργίας της αστυνόμευσης που εξαντλείται στην καταστολή διαδηλώσεων και διαμαρτυριών και παραμελεί την ουσιαστική ασφάλεια των πολιτών.

Να λογοδοτήσει

Στο πλαίσιο αυτό το ΚΙΝΑΛ καλεί την κυβέρνηση να λογοδοτήσει και να ασχοληθεί με την ασφάλεια του κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Η βάρβαρη δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά και οι ακολουθήσασες αμήχανες ανακοινώσεις και διαρροές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναδεικνύουν αυτό που με επιμονή, επικοινωνία και πλείστη χειραγώγηση μεθοδεύει η κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια.

»Δηλαδή την κατασκευή μια εικόνας δήθεν επιτυχούς λειτουργίας της αστυνόμευσης, που εξαντλείται στην καταστολή διαδηλώσεων και διαμαρτυριών, παραμελώντας την ουσιαστική ασφάλεια των πολιτών.

»Οι έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων της Αττικής και άλλων κυρίως, αστικών περιοχών της χώρας για την γιγάντωση πολλών εστιών παραβατικότητας και ανομίας που δεν ενοχλούνται από την Αστυνομία, είναι η πραγματικότητα της ασφάλειας στη χώρα μας.

»Οι πολίτες που δεν μπορούν να έχουν αστυνομική φρουρά, όπως κάποιοι άλλοι παράνομα ή νόμιμα έχουν εξασφαλίσει, γίνονται έρμαιο του οργανωμένου εγκλήματος και των κοινών εγκληματιών, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε σχέδιο μιας οργανωμένης, μεθοδικής και σταθερής στο χρόνο προστασίας τους.

»Η κυβέρνηση οφείλει να λογοδοτήσει γι’ αυτό και να ασχοληθεί -έστω και τώρα- με την ασφάλεια του κάθε πολίτη αυτής της χώρας».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024