Αποκλειστικό in.gr: Επιστρέφει από το Ισραήλ ο Νίκος Βέρτης μετά την περιπέτειά του – Ακυρώθηκαν οι συναυλίες
Ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του βρίσκονται στο Τελ Αβίβ για συναυλίες, οι οποίες δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω της έντασης που μαίνεται στην περιοχή.
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ βρίσκεται αυτή την ώρα ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του in.gr ο τραγουδιστής και η ομάδα του επιστρέφουν στην Ελλάδα, μετά την περιπέτεια που είχαν. Σε επικοινωνία με συνεργάτη του επιβεβαιώθηκε ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Ήχησαν σειρήνες πολέμου και κατευθύνθηκαν στα καταφύγια:
Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης (11/5) ο Νίκος Βέρτης και οι μουσικοί του έζησαν σκηνές τρόμου και αγωνίας. Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι σειρήνες του πολέμου ήχησαν και προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς κατευθύνθηκαν στα καταφύγια όπου πέρασαν αρκετές ώρες. Θυμίζουμε ότι είχαν προγραμματιστεί συναυλίες για σήμερα και αύριο, οι οποίες ακυρώθηκαν.
Η κατάσταση στη χώρα άλλωστε τα τελευταία 24ωρα είναι δύσκολη, καθώς μαίνεται η ένταση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Η Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι ο ένοπλος βραχίονάς της εκτόξευσε πάνω από 200 ρουκέτες τις προηγούμενες ώρες εναντίον της επικράτειας του Ισραήλ, σε αντίποινα για τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας. Μόνο χθες στο Τελ Αβίβ έπεσαν 110 ρουκέτες με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονται εκεί να περάσουν δύσκολες ώρες.
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
- Ο Snoopy της «Ελπίδας»: Το κουτάβι που πετάχτηκε στον Σχοινιά ονειρεύεται το παντοτινό του σπίτι
- Ο Γιώργος Αρβανίτης ξανά πίσω από την κάμερα: «Μέχρις ότου τα μάτια μου αντέχουνε και τα πόδια μου βαστάνε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442