Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Έλληνες καλλιτέχνες τραγούδησαν σε covid free συναυλία

Ισραήλ: Έλληνες καλλιτέχνες τραγούδησαν σε covid free συναυλία

Έλληνες καλλιτέχνες «πέταξαν» μέχρι το Ισραήλ για να τραγουδήσουν σε συναυλία. Πάολα και Καραφώτης οι πρώτοι που πήγαν στο Τελ - Αβίβ. Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν είτε εμβολιασμένοι είτε είχαν ανοσία.

Την ευκαιρία να τραγουδήσουν μπροστά σε κοινό είχαν η Πάολα και ο Κώστας Καραφώτης που βρέθηκαν σε covid free συναυλία στο Τελ – Αβίβ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσου και άλλοι καλλιτέχνες καθώς το Ισραήλ είναι μία από τις χώρες που ο πληθυσμός έχει εμβολιαστεί κατά 60% και οι συναυλίες έχουν ξαναμπει στην καθημερινότητα.

Οι Έλληνες καλλιτέχνες φαίνονταν ενθουσιασμένοι και ανέβαζαν συνεχώς τις στιγμές πριν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Η συναυλία ενθουσίασε το ισραηλινό κοινό και έγινε στο πάρκο Γκνέι Γιεχο-σούα στο Τελ Αβίβ με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία είχαν εμβολιαστεί ή είχαν ανοσία αφού είχαν περάσει κορονοϊό. Παρουσίασαν μάλιστα τα ειδικά “διαβατήρια” για να πιστοποιήσουν τα εμβόλια ή την ανοσία τους.

Προσεχώς αναμένεται να εμφανιστούν στο Τελ Αβίβ δυο ακόμη γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Νίκος Βέρτης.

Τι είπε ο Κώστας Καραφώτης στo Mega

Για την συγκεκριμένη συναυλία μίλησε ο Κώστας Καραφώτης στο Live News.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είχα να τραγουδήσω πολύ καιρό live σε κοινό όπως χθες βράδυ. Δώσαμε όμορφα λαϊκά τραγούδια, ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη» σημείωσε.

«Ήταν υπέροχα. Τους αρέσουν αυτά που ακούνε, τους αρέσει η ελληνική μουσική. Το χάρηκαν πολύ οι ισραηλινοί. Εντυπωσιάστικα με την Πάολα και το πώς μπορεί να ερμηνεύσει τέτοια τραγούδια. Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της» πρόσθεσε.

Τέλος ο τραγουδιστής μίλησε για το πως είναι η ζωή στο Ισραήλ. «Σα να μη το πιστεύουμε. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε. Εστιατόρια, δρόμοι, όλα είναι ανοιχτά. Κάνουν μπάνιο στην θάλασσα. Είναι όλοι χαρούμενοι».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024