Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγγελος Λάτσιος: Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη μεγάλωσε κι είναι ένας κούκλος

Άγγελος Λάτσιος: Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη μεγάλωσε κι είναι ένας κούκλος

Ο 18χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε φέτος νωρίς τις διακοπές του παρέα με φίλους και ανάμεσά τους ήταν και ο καλός του φίλος, Άρης, ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου

O Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από την τελευταία του εξόρμηση ενθουσιάζοντας για ακόμα μια φορά τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές του μετά την χαλάρωση των μέτρων.

Μάλιστα, στην τελευταία του εξόρμηση ήταν μαζί με τον Άρη Αργυρόπουλο, γιο της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου

Ο Άγγελος είναι λάτρης του Instagram και δημοσιεύει εκπληκτικές φωτογραφίες και instastories στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αφού τον είδαμε να κάνει μονόζυγο και πάθαμε πλάκα με το πόσο γυμνασμένος είναι, στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες του από το πρώτο του μπάνιο σ’ ένα ποτάμι, αλλά και στιγμιότυπα με τον φίλο του Άρη Αργυρόπουλο.

Εξαιτίας του lockdown οι νεαροί δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν και να διασκεδάσουν, τώρα όμως βρήκαν την ευκαιρία να συναντηθούν.

Ο 18χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε φέτος νωρίς τις διακοπές του παρέα με φίλους και ανάμεσά τους ήταν και ο καλός του φίλος, Άρης, ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου.

Τα δυο αγόρια, που έχουν μόλις έναν χρόνο διαφορά, συνδέονται με μια στενή φιλία και επέλεξαν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί μετά από καιρό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024