Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του 32χρονου πιλότου στους αστυνομικούς

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του 32χρονου πιλότου στους αστυνομικούς

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτη είδε να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του την 20χρονη σύζυγό του ενώ δίπλα βρισκόταν το 11 μηνών βρέφος του

Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτη είδε να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του την 20χρονη σύζυγό του ενώ δίπλα βρισκόταν το 11 μηνών βρέφος του. Όλα αυτά μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Είναι λογικό ο 32χρονος που είδε τη ζωή του να καταστρέφεται μέσα σε λίγα λεπτά να μην μπορεί να περιγράψει με πολλές λεπτομέρειες τα όσα εφιαλτικά έζησε το βράδυ της Δευτέρας.

Από το πρωί ο 32χρονος βρέθηκε στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας, με τους αξιωματικούς να του δείχνουν ολόσωμες φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, σκληρών, εγκληματικών οργανώσεων. Επίσης φωτογραφίες κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί πρόσφατα και αυτό για να δουν αν μπορεί να έχει κάποια εικόνα ή να δώσει κάποια εικόνα για τον σωματότυπο.

«Να μην το ζήσει ποτέ κανένας» ήταν οι πρώτες λέξεις του τραγικού συζύγου στους δημοσιογράφους. «Δεν περιγράφεται παιδιά δεν περιγράφεται, να μην συμβεί σε κανέναν άλλο ποτέ ξανά» είπε.

Μάλιστα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως οι αρχές θα καταφέρουν να εντοπίσουν τους δολοφόνους της γυναίκας του, που απείλησαν με όπλο το βρέφος του ενώ έπνιξαν και τον σκύλο του.

«Τα παιδιά (σ.σ οι αστυνομικοί) ξέρουν τη δουλειά τους, θα τους πιάσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε πού είναι τα χρήματα…» κατέληξε.

Τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς

Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν οι πρώτες κουβέντες του 32χρονου πιλότου στους αστυνομικούς.

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε».

Ο σύζυγος περιέγραψε και τη στιγμή που τους έδεσαν αλλά και τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη φωνή της συζύγου του.

«Τους είπα αμέσως που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…».

«Ελάτε, σκότωσαν τη γυναίκα μου»

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα είπε στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν δίπλα στη νεκρή σύζυγό του το πρωί της Τρίτης.

Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί ο 32χρονος κατάφερε και ειδοποίησε την αστυνομία με το κινητό του τηλέφωνο.

«Ελάτε στην οδό Παναγούλη στα Γλυκά Νερά. Ληστές σκότωσαν τη γυναίκα μου».

Η αστυνομία σπεύδει στο σπίτι της οικογένειας. Βρίσκουν τον 32χρονο άνδρα δεμένο και τα κλάματα του βρέφους τους οδηγούν στο δωμάτιο που βρίσκεται νεκρή η 20χρονη.

«Προσπαθούσα να λυθώ αλλά δεν τα κατάφερα. Φοβόμουν αλλά πάλευα για να τα καταφέρω. Μου κατέστρεψαν τη ζωή και καταδίκασαν το παιδί μου να μεγαλώσει ορφανό».

«Έκαναν πολλά λάθη – Δεν ήταν επαγγελματίες»

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στο MEGA για το φρικτό έγκλημα.

Ο κ. Καλλιακμάνης εξέφρασε αμφιβολίες για τον επαγγελματισμό των δραστών καθώς, όπως είπε, «ήξεραν ότι υπάρχει ένα σκυλί, δεν είχαν φροντίσει να πάρουν τα μέτρα τους; Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις ένα σκυλί με τα χέρια».

«Πήγαν να κάνουν μια ληστεία και μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία. Η κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Μετατράπηκε σε δολοφονία η ληστεία αλλά άφησαν ζωντανό τον σύζυγο. Άφησαν ένα μάρτυρα».

Ο ίδιος συνέχισε: «Γιατί δεν προτίμησαν να κάνουν τη ληστεία όταν ο σύζυγος έλειπε; Δεν ήταν επαγγελματίες. Έχουν κάνει πολλά λάθη είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν».

Αλλοδαποί σεσημασμένοι οι δράστες

Στις κατευθύνσεις που κινείται η Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών αναφέρθηκε από την πλευρά του ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

Όπως σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας, πιθανόν πρόκειται για αλλοδαπούς από το πρώην ανατολικό μπλοκ και ενδεχομένως να έχουν κάνει φυλακή για παρόμοιες πράξεις.

«Ξέρουν το διαρρηκτικό αντικείμενο, άρα είναι σίγουρα σεσημασμένοι διαρρήκτες» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας, υπογραμμίζοντας ότι έπειτα από εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. επιλέχθηκαν οι πιο άξιοι αξιωματικοί για να αναλάβουν την υπόθεση.

Παράλληλα, ο Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε ότι ειδικοί βρίσκονται δίπλα στον σύζυγο του θύματος, προκειμένου να θυμηθεί λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς στον εντοπισμό των δραστών.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024