
Βίκυ Σταυροπούλου: Έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού η ηθοποιός
«Έρχεται το καλοκαίρι, να το απολαύσουμε, με προσοχή», είπε η ίδια.
Η Βίκυ Σταυροπούλου εμβολιάστηκε εχθές, και είναι πολύ χαρούμενη. Όπως είπε η ίδια, της έτυχε το εμβόλιο της Pfizer, ενώ κάλεσε τον κόσμο να ενημερωθεί και να εμβολιαστεί.
«Αισθάνομαι ότι θωρακίζω τον εαυτό μου και τους άλλους. Οι αρνητές και οι καχύποπτοι ας μην εμπιστευτούν εμένα. Ας κάνουν μία αναδρομή στο παρελθόν μας, να δουν πόσα εκατομμύρια ζωές έχουν σώσει τα εμβόλια», σημείωσε η αγαπημένη ηθοποιός.
«Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε επαναπαυθούμε θεωρώντας ότι καθαρίσαμε επειδή κάναμε το εμβόλιο», τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ είπε πως περιμένει ένα πιο αισιόδοξο καλοκαίρι. «Ανοίγει και ο πολιτισμός, θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα, έχουμε αγωνία. Έρχεται το καλοκαίρι, να το απολαύσουμε, με προσοχή», τόνισε.
Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της:
- Φταίει η Τεχνητή Νοημοσύνη που μιλάμε πιο απότομα;
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Τραμπ: Επιβεβαίωσε την επίσκεψη Νετανιάχου στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα
- Fuel Prices Drop Until the End of August For Both Gas And Diesel
- Τριάντα ευρώ ο ένας – Πώς οι αναπτήρες έγιναν εργαλείο επιβίωσης στη Γάζα
- Συνταγή: Matilda cake


