Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέλει να κρατήσει Μαυροπάνο η Στουτγκάρδη

Θέλει να κρατήσει Μαυροπάνο η Στουτγκάρδη

Η Στουτγκάρδη είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου και θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν.

Την ανανέωση του δανεισμού του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου για ένα ακόμα χρόνο επιδιώκει η διοίκηση της Στουτγκάρδης, μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε ο Έλληνας αμυντικός.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, η διοίκηση, μετά τις θετικές εμφανίσεις του παίκτη της Άρσεναλ, προσπαθεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μαυροπάνος από την πλευρά του φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στη γερμανική ομάδα, από τη στιγμή που θα υπολογίζεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και δεν είναι στα πλάνα του Μίκελ Αρτέτα για την άμυνα της Αρσεναλ.

Από εκεί και πέρα όμως η Στουτγκάρδη δεν φαίνεται να παίζει μόνη της, αφού ακόμη δυο γερμανικές ομάδες φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Έλληνα στόπερ, ενώ και από την Ιταλία υπάρχει ενδιαφέρον. Όπως αναφέρουν στη Γερμανία όμως η Στουτγκάρδη είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που δεν μείνει στην Άρσεναλ, κάτι που είναι και το πιο πιθανό σενάριο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024