Ευχάριστα νέα για την Μπαρτσελόνα και τον Ρόναλντ Κούμαν, καθώς ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και θα είναι τελικά κανονικά διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λεβάντε για την 36η αγωνιστική της La Liga.
Ο 33χρονος αμυντικός μέσος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς οι εξετάσεις του ήταν «καθαρές» και έτσι θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πολυ σημαντική αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με τη Λεβάντε.
Ο Μπουσκέτς είχε χτυπήσει στο πρόσωπο στο μεγάλο ντέρμπι με την Ατλέτικο και χρειάστηκε να αντικατασταθεί και να αποχωρήσει από το «Καμπ Νόου» με προορισμό το νοσοκομείο.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.