Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
La Vacinada: Το viral βίντεο με την Έλεν Μίρεν να προωθεί το εμβόλιο κατά του κοροναϊού

La Vacinada: Το viral βίντεο με την Έλεν Μίρεν να προωθεί το εμβόλιο κατά του κοροναϊού

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Έλεν Μίρεν βοηθά στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κοροναϊού στην Ιταλία, με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Έλεν Μίρεν βοηθά στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κοροναϊού στην Ιταλία, συμμετέχοντας σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τίτλο «La Vacinada».

Το βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί επίσης ο κορυφαίος Ιταλός κωμικός Κέκο Τζαλόνε, έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,1 εκατομμύρια views στο YouTube.

Στο βίντεο, η Έλεν Μίρεν περιποιείται έναν κήπο κοντά σε δρόμο στη Νότια Ιταλία, όταν ο Τζαλόνε, ο οποίος υποδύεται έναν Ισπανό, σταματά με το αυτοκίνητό του, ρωτά πώς θα φθάσει στον προορισμό του και παρατηρεί ένα σημάδι στο χέρι της, στο σημείο όπου έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Στη συνέχεια ο Τζαλόνε αρχίζει να τραγουδά και ακολουθούν εικόνες μιας παθιασμένης ερωτικής σχέσης με το ζευγάρι να χορεύει σε έναν οπωρώνα με λεμονιές, να απολαμβάνει ένα παιχνίδι Bocce Ball και να παίζει χαρτιά.

Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στον χαρακτήρα που υποδύεται η Έλεν Μίρεν με το ρεφρέν: «Λατρεύω να χορεύω μαζί σου, O’Vacinada. Πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό το εμβολιασμένο μεγάλο κορίτσι».

Απολαύστε την Έλεν Μίρεν στο παρακάτω βίντεο:

Η 75χρονη Έλεν Μίρεν, επαινέθηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ, ευρέως στην Ιταλία τόσο για την προώθηση της εκστρατείας εμβολιασμού της χώρας όσο και για το ότι είναι πρόθυμη να αυτοσαρκαστεί, αν και υπήρξαν κάποιοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποστήριξαν ότι το «La Vacinada» μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό για τις γυναίκες με τρόπους που η ηθοποιός μπορεί να μην γνώριζε όταν το γύριζε.

Στα σχόλια διατυπώνεται η θέση ότι οι αναφορές του Τζαλόνε στο σώμα της Έλεν Μίρεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν ντροπιαστικές.

Η Μίρεν απάντησε την Πέμπτη με δήλωσή της στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, στην οποία τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι ο φίλος και λατρεμένος συνάδελφός μου Κέκο Τζαλόνε μου ζήτησε να εμφανιστώ μαζί του σε ένα βίντεο για την προώθηση της εκστρατείας εμβολιασμού».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024