Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of Fame: Ελένη Φουρέιρα και κριτική επιτροπή μιλούν αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη!»

House of Fame: Ελένη Φουρέιρα και κριτική επιτροπή μιλούν αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη!»

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα του House of Fame και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις τόσο των μελών της κριτικής επιτροπής όσο και της Ελένης Φουρέιρα. 

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα του House of Fame και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις τόσο των μελών της κριτικής επιτροπής όσο και της Ελένης Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι περνάει τέλεια στο σόου και της αρέσει πολύ. «Έχω σταματήσει να διαβάζω κριτικές από το 2012, δεν είναι η πρώτη φορά που θα κριθώ σε κάτι που κάνω. Έπαθα σοκ όταν με είδα στην Times Square. Δεν το πίστευα και μπήκα σε live κάμερες για να πειστώ ότι όντως συμβαίνει».

Σχολιάζοντας την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision η Φουρέιρα άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. «Δεν ξέρω αν έχει κλείσει για πάντα η πόρτα της Eurovision. Το δοκίμασα και απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ».

«Έχει πολύ ενδιαφέρον να βρίσκεσαι ανάμεσα σε νέους ανθρώπους και να παρακολουθείς τα πρώτα τους βήματα, μου θυμίζουν τα παιδιά μου. Καμαρώνω πάρα πολύ τα παιδιά μου όταν τραγουδάνε και εγώ τους παίζω κιθάρα. Αγαπούν πάρα πολύ τη μουσική» ανέφερε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Φοίβος απάντησε στα δημοσιεύματα που τον χαρακτηρίζουν τον πιο αυστηρό κριτή του σόου. «Λέω αυτό που ακούω. Όπως είμαι στο στούντιο έτσι είμαι και εδώ. Την κόντρα Βίσση-Βανδή την δημιούργησαν τα media. Είναι μεγάλες ερμηνεύτριες και οι δύο και δεν είχαν ποτέ τίποτα μεταξύ τους».

Από τη πλευρά της η Καίτη Γαρμπή ανέφερε ότι είναι δύσκολο «για ένα νέο παιδί που βγαίνει από ένα talent show να μπει στη δισκογραφία. Τον Διονύση τον θαυμάζω, τον καμαρώνω. Υποκλίθηκα όταν ήρθε στο live, είναι φανταστικός. Προσπαθούσα να μην δείξω την συγκίνησή μου, αλλά μάλλον φάνηκε».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αποκάλυψε και το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου. «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός, γιατί αν χαθεί αυτό όλα θα τελειώσουν».

Ο Γιώργος Αρσενάκος τόνισε ότι «πέρα από το ταλέντο που μπορεί να έχει κάποιος καλλιτέχνης είναι πολύ σημαντικός ο χαρακτήρας του. Η Ελένη Τσαγκρινόυ έχει και ταλέντο και όρεξη για δουλεία και πίστη στην ομάδα».

Ο κ. Αρσενάκος εξομολογήθηκε ότι του χρόνου θέλει να στείλει στην Eurovision την… Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024