Πολιτισμός και τουρισμός στο πεδίο κοινού ενδιαφέροντος του δημάρχου Τρικάλων και της πρέσβεως της Αυστρίας

Γέφυρες φιλίας και συνεργασίας έχτισαν ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ με την πρέσβη της Δημοκρατίας της Αυστρίας.

Η Ερμίνα Πόπελερ (Mag. Hermine Poppeller) επισκέφθηκε τον Δημήτρη Παπαστεργίου στο δημαρχείο Τρικκαίων το πρωί του Σαββάτου 8 Μαΐου 2021.

Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τεχνολογικές εξελίξεις, στην οικονομική δραστηριότητα και το παραγωγικό γίγνεσθαι των Τρικάλων, στον τουρισμό, με έμφαση στο Μύλο των Ξωτικών, και στον πολιτισμό.

Η κ. Πόπελερ και ο κ. Παπαστεργίου συζήτησαν εξελίξεις σε επίπεδο υλοποίησης των τεχνολογικών εφαρμογών προς όφελος του πολίτη.

Για το λόγο αυτόν ο δήμαρχος Τρικκαίων ξενάγησε την πρέσβη στο controlroom της Smart Trikala, εξηγώντας τις δράσεις που ο δήμος έχει αναπτύξει και υλοποιεί για τη διοίκηση του δήμου και για τους πολίτες.

Η συνάντηση διεξήχθη με προοπτική για έναρξη συνεργασίας στον πολιτιστικό τομέα, στο πλαίσιο δράσεων της πρεσβείας.

Πολιτιστικού – τουριστικού χαρακτήρα ήταν και τα αναμνηστικά δώρα που προσέφερε ο δήμαρχος στην κ. Πόπελερ,

Παρούσα στη συνάντηση από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων ήταν και η αντιδήμαρχος Έργων, Βασιλένα Μητσιάδη.

Οι προσπάθειες του δημάρχου Τρικκαίων να δικτυώσει το δήμο του πανευρωπαϊκά είναι σε σωστή κατεύθυνση δεδομένης της πανδημικής περιόδου, που άλλαξε πολλά και έπληξε πολλούς.

Μόνο οι δήμαρχοι που ξέρουν πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει τη ζωή μας και το αύριο θα είναι δύσκολο θα αντέξουν την πίεση, εφαρμόζοντας πλάνο εξωστρέφειας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr