Σάββατο 25 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο

Οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο

Δείτε ποιες πέτρες αντιπροσωπεύουν καλύτερα τον χαρακτήρα σας.

Μπορούν να φέρουν συγκέντρωση, ακόμα και τύχη αν εστιάσετε την ενέργειά σας σε αυτές. Οι διαφορετικές πέτρες ή καλύτερα οι διαφορετικοί πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με το κάθε ζώδιο.

Ανάλογα με την πέτρα που θα επιλέξεις, σύμφωνα με το astrology.gr, μπορείς να προσελκύσεις την τύχη στη ζωή σου και να την αλλάξεις προς το καλύτερο. Δες παρακάτω ποιοι λίθοι αντιστοιχούν στον μήνα που γεννήθηκες.

Ιανουάριος

Κόκκινος γρανίτης
Ο κόκκινος γρανίτης θεωρείται ότι φέρνει καλοτυχία σε όσους έχουν γεννηθεί Ιανουάριο. Συμβολίζει την αφοσίωση, ενώ δηλώνει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι δυνατοί και ταυτόχρονα ευγενικοί. Υποστηρίζουν τα πιστεύω τους, έχουν αυτοπεποίθηση και επιμονή.

Φεβρουάριος

Αμέθυστος
Η τυχερή πέτρα για αυτούς που γεννήθηκαν Φεβρουάριο είναι ο αμέθυστος και υποστηρίζεται ότι τους προστατεύει από το «κακό μάτι». Συμβολίζει την ειλικρίνεια, ενώ δηλώνει ότι είναι αξιαγάπητα και τίμια άτομα, ήρεμα, ευγενικά με τους άλλους και πολυτάλαντα.

Μάρτιος

Ακουαμαρίνα
Η τυχερή πέτρα για όσους γεννήθηκαν Μάρτιο είναι η Ακουαμαρίνα η οποία πιστεύεται ότι αυτοί που τη φορούν παραμένουν υγιείς. Συμβολίζει τη σοφία, ενώ δηλώνει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αγαπούν την ηρεμία και τη γαλήνη, αλλά, αν χρειαστεί, γίνονται αρκετά θαρραλέοι και μαχητικοί.

Απρίλιος

Διαμάντι
Το διαμάντι είναι η τυχερή πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Απρίλιο. Είναι γνωστό ότι συνδέεται με το μυστήριο, τον έρωτα και την ισχύ. Συμβολίζει την καθαρότητα, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα είναι αγνά, γεμάτα αγάπη και φροντίδα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δυνατά αλλά και καλόψυχα.

Μάιος

Σμαράγδι
Το σμαράγδι είναι η τυχερή πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Μάιο και πιστεύεται ότι τους κρατά υγιείς και γαλήνιους. Συμβολίζει την αγάπη, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα λατρεύουν την ηρεμία, τα παιδιά και τα κατοικίδια, ενώ είναι ρομαντικά και γεμάτα αγάπη για τους οικείους τους.

Ιούνιος

Μαργαριτάρι
Το μαργαριτάρι είναι η τυχερή πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Ιούνιο και λέγεται ότι έχει «μαγικές ιδιότητες». Συμβολίζει τον πλούτο, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά είναι εξωστρεφή κι αστεία, έχουν χιούμορ, είναι η ψυχή της παρέας και ιδιαίτερα έξυπνα.

Ιούλιος

Ρουμπίνι
Το ρουμπίνι είναι η πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Ιούλιο και λέγεται ότι προστατεύει όσους το φορούν από κακοτυχία και ασθένειες. Συμβολίζει την ελευθερία, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά ειλικρινή, εργατικά, γεμάτα ενθουσιασμό και ζωντάνια και καλοί φίλοι.

Αύγουστος

Περίδοτο ή Χρυσόλιθος
Το Περίδοτο είναι η πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Αύγουστο και λέγεται ότι προστατεύει από το κακό και βοηθά να βελτιωθούν οι σχέσεις. Συμβολίζει τη φιλία, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά είναι χαρούμενα, δημιουργικά, κοινωνικά και επιτυγχάνουν στη ζωή τους.

Σεπτέμβριος

Ζαφείρι
Η τυχερή πέτρα για όσους γεννήθηκαν Σεπτέμβριο είναι το Ζαφείρι που πιστεύεται ότι φέρνει ηρεμία και σοφία σε όσους το φορούν. Συμβολίζει την αλήθεια, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά πραγματοποιούν τους στόχους τους γιατί είναι συνεπή κι εργατικά, με δυνατό μυαλό, αν και μερικές φορές συνεπαίρνονται συναισθηματικά.

Οκτώβριος

Οπάλι
Η τυχερή πέτρα για όσους γεννήθηκαν Οκτώβριο είναι το Οπάλι που θεωρείται ότι φέρνει ομορφιά κι ευτυχία σε αυτούς που το φορούν. Συμβολίζει την ελπίδα, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά είναι προικισμένα με κάποιο ταλέντο, τους αρέσει να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, αισιόδοξα που δε θυμώνουν συχνά.

Νοέμβριος

Τοπάζι
Το Τοπάζι είναι η πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Νοέμβριο και λέγεται ότι φέρνει καλοτυχία και υγεία σε αυτούς που το φορούν. Συμβολίζει τη σαφήνεια, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά είναι πιστά στους φίλους και στην οικογένειά τους, τίμια στις συναλλαγές τους, σωστοί μέντορες, τολμηρά και θαρραλέα, αν χρειαστεί.

Δεκέμβριος

Τουρκουάζ
Το Τουρκουάζ είναι η πέτρα όσων γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο και πιστεύεται ότι φέρνει ευτυχία και καλοτυχία σε όσους το φορούν. Συμβολίζει την επιτυχία, ενώ δηλώνει ότι τα άτομα αυτά είναι ιδιαίτερα έξυπνα και πετυχαίνουν ό,τι βάλει ο νους τους. Είναι «σωστά» σε όλες τις σχέσεις τους, εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, είναι ευγενικά και στοργικά.

Sports in

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε πέρυσι

Ο Ολυμπιακός εφέτος δεν ήταν η καλύτερη ομάδα του φάιναλ φορ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Μαϊου 2024