Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μίλαν διέλυσε την Γιουβέντους (3-0)

Η Μίλαν διέλυσε την Γιουβέντους (3-0)

Η Μίλαν θριάμβευσε με 3-0 εκτός έδρας κόντρα στη Γιουβέντους για την 35η αγωνιστική της Serie A, «έπιασε» την Αταλάντα στη δεύτερη θέση 72 βαθμούς και έριξε την ομάδα του Πίρλο στην πέμπτη θέση με 69 βαθμούς.

Η Μίλαν ήταν η θριαμβεύτρια στο ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της Serie A, καθώς επικράτησε της Γιουβέντους με 3-0 στο Τορίνο, ανέβηκε στη δεύτερη θέση, «πιάνοντας» την Αταλάντα στους 72 βαθμούς και τρεις στροφές πριν το τέλος έκανε αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι «μπιανκονέρι» δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της Μίλαν και έτσι έπεσαν στην πέμπτη θέση με 69 βαθμούς, χάνοντας έδαφος για την είσοδο στην τετράδα που οδηγεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεζαν από το ξεκίνημα και απείλησε στο 18′ με τον Ντίαζ να δοκιμάζει το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά ο Σέζνι απέκρουσε.

Η Γιουβέντους απάντησε στις ευκαιρίες με τον Κιελίνι στο 30′, αλλά η Μίλαν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε το φάουλ, ο Σέζνι έχασε την μπάλα και ο Ντίαζ με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στπ 45+1′.

Οι «ροσονέρι» δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου στο 47′, με τον Μπεντακούρ να δοκιμάζει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Ντοναρούμα έδιωξε την μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα, η Μίλαν κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Κιελίνι στη μεγάλη περιοχή, με τον Κεσιέ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του καθώς ο Σέζνι απέκρουσε.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν μετά από ώρα στο 67′ με τον Ρονάλντο, ωστόσο η Μίλαν ήταν εκείνη που βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Ρέμπιτς να σκοράρει στο 78′ για το 0-2, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τομόρι στο 82′, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Σέζνι διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024