Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Συνωστισμός, ρύπανση και θόρυβος σε πλατείες από κορονοπάρτι

Χανιά: Συνωστισμός, ρύπανση και θόρυβος σε πλατείες από κορονοπάρτι

Συνεχίζονται τα νυχτερινά πάρτι σε πλατείες στα Χανιά, με τους κατοίκους να ζητούν άμεσες λύσεις.

Η νυχτερινή διασκέδαση στην πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά καλά κρατεί, καθώς στήνονται αυτοσχέδια πάρτι που εκτός από τον κίνδυνο της διασποράς, αφήνουν πίσω τους σκουπίδια και καταστροφές, τη στιγμή που οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να ησυχάσουν λόγω της φασαρίας.

Χθες το βράδυ, Σάββατο, η πλατεία γέμισε κόσμο, ενώ η μουσική, όπως μας αναφέρουν οι κάτοικοι στις καταγγελίες τους, ήταν τόσο δυνατά που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Μπορεί να ήταν και 1000 άτομα», αναφέρει μια κυρία σε μήνυμα της στο FlashNews.gr, «κυκλοφορούν παντού στα στενά, κάνουν χρήση ναρκωτικών, πίνουν, κάνουν σεξ όπου βρουν, κάνουν την ανάγκη τους στις αυλές και τις πόρτες μας, δε κοιμάται άνθρωπος».

Οι επιχειρηματίες της περιοχής έχουν επίσης αγανακτήσει, αφού όπως αναφέρουν ξενυχτάνε μέσα στα μαγαζιά τους, προκειμένου να τα προστατέψουν, αλλά παρόλα αυτά έγιναν ζημιές, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Τα παράπονα είναι έντονα και για το Δήμο Χανίων, αφού η περιοχή το πρωί θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και αναγκάζονται να καθαρίζουν οι ίδιοι την περιοχή τα ξημερώματα που ανοίγουν τα μαγαζιά τους και πολύ μετά περνάει το συνεργείο που κάνει σάρωση στους δρόμους, το οποίο βέβαια δεν επαρκεί.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι κάτοικοι κάλεσαν πολλές φορές στην Αστυνομία, ωστόσο όμως ποτέ δεν εμφανίστηκε κάποιο περιπολικό στην περιοχή.

«Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας», λέει κάποιος άλλος, «τους φωνάζαμε να φύγουν από τις αυλές μας και μας βρίζουν, θα βρεθεί ένας θερμοκέφαλος και θα γίνει μεγάλη φασαρία» συνεχίζει.

Πέρα από το θέμα του συνωστισμού, όπου τίθεται σημαντικό θέμα για την δημόσια υγεία με την πανδημία του κοροναϊού, πλέον τίθεται και σοβαρό θέμα τάξης και παραβίασης των ωρών κοινής ησυχίας.

Δείτε φωτό:

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024