Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιντς – Τότεναμ 3-1: «Κάζο» και… αντίο το Champions League για τα «σπιρούνια»

Λιντς – Τότεναμ 3-1: «Κάζο» και… αντίο το Champions League για τα «σπιρούνια»

Η Τότεναμ ηττήθηκε με 3-1 από τη Λιντς στο Elland Road για την 35η αγωνιστική της Premier League και αποχαιρέτησε οριστικά το όνειρο του Champions League καθώς έμεινε στο -5 από την τετράδα…

Με το ένα πόδι… εκτός Champions League η Τότεναμ. Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου είχαν να τα δώσουν όλα σε ένα… do or die παιχνίδι και τα… θαλάσσωσαν. Τα «σπιρούνια» εμφανίστηκαν κατώτερα των περιστάσεων στο Elland Road και ηττήθηκαν δικαίως με 3-1 από τη Λιντς για την 35η αγωνιστική της Premier League, παραμένοντας στο -5 από την 4η Τσέλσι η οποία έχει το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad.

Εξαιρετική η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα που έφτασε σε μία αρκετά εύκολη νίκη και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στην 10η την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα. Ξανά γκολ ο Πάτρικ Μπάμφορντ ο οποίος έφτασε τα 14 στη φετινή σεζόν.

Μόλις 13 λεπτά χρειάστηκαν στους γηπεδούχους για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Στιούαρτ Ντάλας να γράφει το 1-0 και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Μπιέλσα από πολύ νωρίς. Άμεση ωστόσο ήταν η απάντηση της Τότεναμ που βρήκε γκολ με τον Σον στο 25ο λεπτό.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν και με τον Κέιν, ωστόσο ο VAR άκύρωσε το γκολ για χιλιοστά, με τη Λιντς να το εκμεταλλεύεται και να παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 420 λεπτό με τον Πάτρικ Μπάμφορντ.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ροντρίγκο στο 84ο λεπτό, με τον Ισπανό να «σφραγίζει» το κάζο της Τότεναμ…

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024