Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μώραλης: Στόχος να αναπλάσουμε όλο το παραλιακό μέτωπο του Πειραιά

Μώραλης: Στόχος να αναπλάσουμε όλο το παραλιακό μέτωπο του Πειραιά

Για τα έργα ανάπλασης που πραγματοποιούνται στον Πειραιά, μίλησε ο Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας ότι η όψη της πόλης θα αλλάξει.

«Στόχος μας είναι να αναπλάσουμε όλο το παραλιακό μέτωπο του Πειραιά. Έχουμε μια υπέροχη ακτογραμμή» είπε ο Γιάννης Μώραλης και αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο Μικρολίμανο.

Μιλώντας στο MEGA, ο δήμαρχος της πόλης επεσήμανε ότι η περιοχή «Αλλάζει δομικά. Στο χώρο εδώ ήταν οι πέργκολες των καταστημάτων. Ήταν παράνομες κατασκευές, έπρεπε να έχουν φύγει εδώ και 15 χρόνια. Οι πέργκολες αφαιρέθηκαν και εδώ θα γίνει μια πολύ ωραία βόλτα περιπάτου για τους δημότες του Πειραιά, όλους τους Έλληνες και τους τουρίστες» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο το έργο θα ολοκληρώνονταν στα τέλη Μαΐου, ωστόσο η ανακάλυψη αρχαίων, πάει λίγο πίσω την ολοκλήρωσή του. Τα αρχαία ευρήματα, θα αναδειχθούν στην περιοχή, διεμήνυσε.

Παράλληλα, τόνισε, ότι μέχρι τις 15 – 20 Ιουνίου, θα είναι έτοιμος ο χώρος που θα τοποθετήσουν οι επιχειρήσεις τραπεζοκαθίσματα στο Μικρολίμανο.

Τέλος, σχετικά με την συνάντησή του με κυβερνητικά στελέχη, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι εκτός από το Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων στον Πειραιά, έχει δρομολογηθεί η επιλογή νέου δικαστικού μεγάρου στην πόλη αλλά και η υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ από το Φάληρο μέχρι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024