Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Σμύρνη: Απόπειρα βιασμού καταγγέλλει ένα από τα θύματα του 22χρονου

Νέα Σμύρνη: Απόπειρα βιασμού καταγγέλλει ένα από τα θύματα του 22χρονου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης αφού νέα αποκάλυψη που βλέπει το φως της δημοσιότητας ανατρέπει τα δεδομένα και δεν αποκλείει το γεγονός να φτάσει στο εδώλιο όχι πλέον για πλημμέλημα, αλλά για κακούργημα

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης αφού νέα αποκάλυψη που βλέπει το φως της δημοσιότητας ανατρέπει τα δεδομένα και δεν αποκλείει το γεγονός να φτάσει στο εδώλιο όχι πλέον για πλημμέλημα, αλλά για κακούργημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA 22χρονη -σήμερα- κοπέλα έχει καταγγείλει τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα πάντα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, το περαστικό συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020. Η κοπέλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην πόρτα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της.

Ωστόσο δεν πρόλαβε να μπει και δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι. Όπως καταγγέλλει την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο, προφανώς για να κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Όμως η κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά και πάνω στην πάλη κατέβασε να του κατεβάσει τη μάσκα. Εκείνος, επειδή προφανώς η κοπέλα μπορούσε να δει το πρόσωπό του, τρόμαξε και έφυγε.

Η κοπέλα αμέσως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως κατήγγειλε το περιστατικό κατά αγνώστων -τότε- δραστών και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία βρίσκεται στον εισαγγελέα, με το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.

«Έχει κοπέλα, δεν δίνει δικαίωμα» λέει η γιαγιά του 22χρονου

Νωρίτερα, ένα ακόμη επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο σίριαλ του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης.

Μετά την προκλητική δήλωση του ίδιου στην αστυνομία ότι έχει απλώς… «ένα βίτσιο», αλλά και τη δήλωση του πατέρα του ότι «το παιδί είναι τέλειο», σειρά πήρε η γιαγιά του νεαρού, η οποία βρήκε πιο ευφάνταστο τρόπο να υποστηρίξει το καλό προφίλ του εγγονού της.

«Δεν έχει δώσει κάτι, να είναι τύπος ή αναρχικός ή κάτι. Δεν είναι. Δεν δίνει δικαίωμα» είπε χαρακτηριστικά στο STAR, αναπαράγοντας για μια ακόμη φορά στερεοτυπικές θέσεις ότι οι αναρχικοί είναι εκ φύσεως παραβατικοί σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους, ενώ οι «φοιτητές» δεν δίνουν δικαιώματα.

«Χθες είχε ρεπό δεν δούλεψε. Ήταν με το κορίτσι του. Βγάλανε το σκυλί και γυρίσανε. Όχι ότι είμαι γιαγιά να τον υπερασπιστώ αλλά επειδή εγώ ξέρω, είμαι εδώ μέσα στο σπίτι, εγώ τα ξέρω και τα προγράμματα τους και όλα τους. Διότι έχει και το κορίτσι του, δεν είναι ανάγκη να πάει να κάνει κάτι άλλο. Τι να σας πω. Δηλαδή πέφτω από τα σύννεφα. Εγώ ξέρω ότι έχει ένα ήπιο πλάσμα, μία κοπελίτσα, βγαίνουμε με τα σκυλιά τους, αυτό τον καιρό είναι με τα μαθήματα μέσα εδώ που κάνει. Δεν έχει δώσει κάτι, να είναι τύπος ή αναρχικός ή κάτι. Δεν είναι. Δεν δίνει δικαίωμα. Τίποτα. Το παιδί μας τελειώνει τώρα, φέτος θα τελειώσει μηχανολόγος αεροσκαφών και δουλεύει. Πηγαίνετε να ρωτήσετε στη δουλειά του, στην πλατεία» είπε συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός έχει αναγνωριστεί ως θύτης από πέντε διαφορετικές γυναίκες, ενώ ο σάλος δεν έχει κοπάσει μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο όπου φαίνεται να ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα μέχρι την πόρτα του σπιτιού της με το πέος του έξω από το παντελόνι.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024