Κατηγορίες για πιθανή ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Κρίστιαν Ντ’ Ούρσο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Il Gazzettino», ο 23χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν φροντιστή της ομάδας του, της Τσιταντέλα.
Στις 23 Απριλίου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 77χρονο Λίνο Σιμονέτο την ώρα που οδηγούσε το ποδήλατό του.
Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς να υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, αφού φαινόταν να μη διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.
Παρόλα αυτά, τις επόμενες μέρες η κατάστασή του χειροτέρεψε ραγδαία και έπεσε σε κώμα, λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Τελικά, έξι μέρες αργότερα, στις 29 Απριλίου, ο 77χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης θα παίξει η νεκροψία, καθώς αν διαπιστωθεί ότι ο Λίνο Σιμονέτο έχασε τη ζωή του λόγω των τραυμάτων που του προκάλεσε το τροχαίο.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.