Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψηφιακή Μέριμνα: 7+1 ερωταπαντήσεις για να είμαστε σίγουροι ότι κερδίζουμε περισσότερα

Ψηφιακή Μέριμνα: 7+1 ερωταπαντήσεις για να είμαστε σίγουροι ότι κερδίζουμε περισσότερα

Πώς θα βεβαιωθούμε ότι αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο το voucher των 200€;

Είναι γεγονός: Το πιο πολύτιμο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας, είναι να τα βοηθήσουμε να ακονίσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες. Και το πιο κρίσιμο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, είναι να εξασφαλίσουμε ότι έχουν στη διάθεσή τους τον καλύτερο δυνατό τεχνολογικό εξοπλισμό.

Είτε πρόκειται για πρωτάκια που έχουν ανάγκη από ένα tablet που θα προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση, είτε για φοιτητές που χρειάζονται ένα laptop που να διευκολύνει τις εργασίες τους, το κόστος των συσκευών που τους είναι απαραίτητες ενδέχεται να ξεπερνά τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Για αυτό και είναι τόσο σημαντικό να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο το επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», κερδίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα.

Τι ακριβώς είναι το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»;

Πρόκειται για ένα κρατικό, επιδοτούμενο πρόγραμμα, μέσω των οποίων μαθητές, σπουδαστές και φοιτητές αποκτούν ένα voucher 200€, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού. Το voucher μπορεί να εξαργυρωθεί σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, όπως εκείνα της COSMOTE και του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Πώς μπορώ να πάρω voucher;

Αν το ισοδύναμο οικογενειακό σας εισόδημα δεν ξεπερνά τα 6.000€ και έχετε παιδιά 4 έως 24 ετών που φοιτούν σε μια από τις τρεις βαθμίδες εκπαίδευσης, δικαιούστε ένα voucher για κάθε παιδί, μέχρι τα τρία παιδιά συνολικά, κάνοντας αίτηση εδώ.  Υπολογίζεται ότι το πρόγραμμα θα ενισχύσει 325.000 οικογένειες με 560.000 παιδιά και νέους. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Έχει σημασία πού θα το εξαργυρώσω;

Φυσικά. Μπορεί το ποσό του voucher να παραμένει σταθερό, όμως οι τιμές των ηλεκτρονικών συσκευών αλλάζουν ανάλογα με το κατάστημα. Για παράδειγμα, τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το ΓΕΡΜΑΝΟΣ e-shop  έχουν δημιουργήσει  ειδικές προσφορές για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», διαθέτοντας laptop και tablet τελευταίας τεχνολογίας σε πολύ συμφέρουσες τιμές, ενώ παράλληλα προσφέρουν σε κάθε δικαιούχο δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για ένα χρόνο. Και οι παροχές δεν σταματούν εδώ: αν θέλετε να έχετε Wi-Fi όπου και αν βρίσκεστε, μπορείτε να αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή το COSMOTE 4G Pocket Wi-Fi στα 79€ από 99€, έως τις 30 Ιουλίου 2021, με 50GB για έξι μήνες και δυνατότητα σύνδεσης έως και 16 συσκευών ταυτόχρονα.

Και σε όλη τη διάρκεια της αναζήτησης της κατάλληλης συσκευής, μέσα από μια ευρεία γκάμα σε προσιτές τιμές, θα έχετε στο πλευρό σας εξειδικευμένους συμβούλους που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον εξοπλισμό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το voucher μου για να πάρω εκτυπωτή;

Όχι, το voucher προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά laptop ή tablet.

Ωστόσο, επιλέγοντας για τις αγορές σας καταστήματα όπως αυτά της COSMOTE ή του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ (θήκες, ακουστικά, powerbanks, φορτιστές, βάσεις στήριξης) και τα περιφερειακά (εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, ποντίκια, πληκτρολόγια, web cameras, ηχεία) που έχετε ανάγκη επιλέγοντας από μια ευρεία γκάμα.

Κι αν το tablet που μου αρέσει κοστίζει πάνω από 200€;

Τότε θα χρειαστεί να καταβάλετε τη διαφορά. Επιπλέον, το voucher μπορεί να καλύψει το σύνολο του κόστους του εξοπλισμού σας, όχι όμως και να το υπερβεί. Τα καλά νέα είναι ότι επιλέγοντας έξυπνα, μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε χωρίς να καταβάλετε ούτε cent παραπάνω.

Μπορώ να πάρω δύο tablet με ένα voucher;

Κάθε voucher αντιστοιχεί σε ένα laptop ή tablet. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε την επιταγή των 200€ που σας προσφέρει το Πρόγραμμα για να αποκτήσετε, για παράδειγμα, ένα tablet που υπό άλλες συνθήκες θα σας κόστιζε περισσότερα, επιλέγοντας έξυπνες προσφορές. Για παράδειγμα, στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορείτε να αποκτήσετε τρία μοντέλα tablets,  των 10” που είναι δωρεάν με τη χρήση του voucher από τις LENOVO και HUAWEI. Με 2 ή 4GB RAM, 32 ή 64GB αποθηκευτικού χώρου, 4πύρηνο ή 8πύρηνο επεξεργαστή κλπ. Και τα τρία έρχονται με το ZoneAlarm Antivirus, διάρκειας δύο ετών, για να είστε σίγουροι πως τα αρχεία σας θα είναι ασφαλή από κακόβουλα apps, websites κ.ά..

Μπορώ να πάρω ένα laptop με δύο voucher;

Ναι. Για την ακρίβεια, αν αποφασίσετε ότι είναι προτιμότερο να αποκτήσετε μια συσκευή μεγαλύτερης αξίας, αντί για περισσότερες και πιο οικονομικές, έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε έως και τρεις επιταγές (συνολικά 600€) για την αγορά μιας συσκευής. Και σε αυτή την περίπτωση, αν επιλέξετε για τις αγορές σας τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ επωφελείστε από σημαντικές προσφορές, μέσω των οποίων μπορείτε αποκτήσετε laptop τελευταίας τεχνολογίας από κορυφαία brands όπως HP, LENONO & DELL, με οθόνη 14” ή 15,6”, AMD ή Intel επεξεργαστή για ισχυρές επιδόσεις και γρήγορες ταχύτητες, με Windows 10, που μπορούν να καλύψουν άνετα τις καθημερινές σας ανάγκες, αλλά και δύο χρόνια ZoneAlarm Antivirus.

Πότε, πού και πώς μπορώ να εξαργυρώσω την επιταγή;

Το πρόγραμμα λήγει στις 30 Ιουλίου, όμως για να είμαστε ειλικρινείς, δεν βλέπουμε το λόγο να καθυστερήσετε τόσο την εξαργύρωση του voucher. Εξάλλου, μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά του εξοπλισμού σας, ακόμη και χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας, είτε μέσω του germanos.gr είτε καλώντας στο 801 1197000 για τα καταστήματα COSMOTE ή στο 201 800 6000 για τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ο εξοπλισμός σας θα παραδοθεί στον χώρο σας χωρίς επιπλέον κόστος. Και αν οι ηλεκτρονικές αγορές δεν είναι το φόρτε σας, μπορείτε απλώς να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην περιοχή σας.

Χρήσιμη συμβουλή: Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τον ηλεκτρονικό κωδικό που λάβατε όταν ολοκληρώσατε την αίτησή σας στην ειδική Πλατφόρμα του Προγράμματος (με τους κωδικούς TAXISnet), καθώς είναι απαραίτητος για την εξαργύρωση του voucher!

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024