Survivor: Η πρόταση «βόμβα» που θα τινάξει το τηλεοπτικό τοπίο στον αέρα
Αναμφισβήτητα ο νικητής της σεζόν είναι μέχρι στιγμής το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει κάνει μια θριαμβευτική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης μετά από έναν χρόνο «ανάπαυλας»
Αναμφισβήτητα ο νικητής της σεζόν είναι μέχρι στιγμής το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει κάνει μια θριαμβευτική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης μετά από έναν χρόνο «ανάπαυλας».
Έτσι όσο οι παίκτες μειώνονται και το παιχνίδι θα γίνει ατομικό τόσο εντείνεται το ενδιαφέρον και πότε θα γίνει ο τελικός αλλά και ποιος θα είναι ο νικητής.
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τελικό στις 16 Ιουνίου στην Ελλάδα.
Survivor μέχρι… τον Ιούλιο;
Μια νέα πληροφορία όμως που δίνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα znews.gr, κάνει λόγο για μετάθεση του τελικού μερικές εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα το προσωπικό της παραγωγής ενημερώθηκε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα το ριάλιτι να μην ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου και να πάρει παράταση.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το znews.gr, για να βγουν τα επεισόδια ως τον Ιούλιο οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα γίνουν διπλές αποχωρήσεις, όπως συνηθιζόταν σε άλλες σεζόν όταν το παιχνίδι γινόταν ατομικό.
Σε κάθε περίπτωση, το Survivor όπως όλα δείχνουν θέλει να ολοκληρώσει τελευταίο τον τηλεοπτικό του κύκλο ώστε να επωφεληθεί το κανάλι από τα υψηλά νούμερα όσο το δυνατόν περισσότερο.
- Θεσσαλονίκη: Σκηνές πανικού μετά την επίθεση με χημικά σε αγρότες στα «Πράσινα Φανάρια» – Δείτε βίντεο
- «Σε οικονομική ασφυξία οι δήμοι» – 24ωρη απεργία προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν
- Μαρδοχαίος Φριζής: «Εμπρός!» ήταν το σύνθημά του
- Η Netflix εξαγόρασε το μεγαλύτερο τμήμα της Warner για 72 δισ. δολάρια
