
Ηλεία: Σάλος από ρατσιστική ανάρτηση φιλοχρυσαυγίτη δημοτικού υπαλλήλου
Ο δημοτικός υπάλληλος στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί με μέλη της Χρυσής Αυγής, την εποχή που η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη.
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ηλεία η ρατσιστική ανάρτηση που έκανε ένας δημοτικός υπάλληλος, προϊστάμενος υπηρεσίας του δήμου, μετά την αποκάλυψη ότι πάνω από δέκα μετανάστες που μεταφέρθηκαν πρόσφατα από την Καλαμάτα στο κέντρο φιλοξενίας Σύρων Προσφύγων στην Μυρσίνη Ηλείας βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.
Όπως αναφέρει το apokalypseis.com, πρόκειται για τον δημοτικό υπάλληλο Ευστάθιο Πανταζή, ο οποίος στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί με μέλη της Χρυσής Αυγής, την εποχή που η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη.
Η φωτογραφία αυτή μάλιστα, βρίσκεται ακόμη αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του παραρτήματος της Χ.Α. στην Ηλεία.
Στην ρατσιστική ανάρτησή του ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος επιτίθεται κατά του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μυρσίνης επειδή -όπως γράφει- «ανεχόταν τόσα χρόνια την λειτουργία της συγκεκριμένης δομής με τους λαθρομετανάστες που βρώμισαν την θάλασσα και την περιοχή».
Η επίμαχη ανάρτηση του υπαλλήλου του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης
- ΑΑΔΕ: Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας παράνομων σκευασμάτων διατροφής – Άνω των 200.000 ευρώ η φοροδιαφυγή
- Νέα Αριστερά: Ο αγώνας για μια Κύπρο ενωμένη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στην ακροδεξιά
- Η Euroleague και οι καλύτερες φάσεις του MVP, Σάσα Βεζένκοφ (vid)
- Ο Τραμπ δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Πούτιν θα τερματίσει σύντομα τον πόλεμο στην Ουκρανία
- «Ομόρφυνε τη ζωή μας» – Η ΕΛΑΣ αποχαιρετά τη σπουδαία ηθοποιό Μάρω Κοντού
- Θερινές Προβολές ΕΦΕ: Μια ματιά στη φρίκη του πολέμου μέσα από το animated φιλμ Waltz with Bashir

