Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Τι έκανε ο Γιώργος Λιβάνης όσο η Μαριαλένα εξέφραζε τα παράπονά της;

Survivor: Τι έκανε ο Γιώργος Λιβάνης όσο η Μαριαλένα εξέφραζε τα παράπονά της;

Χθες το βράδι ο Σάκης ζήλευε, η Μαριαλένα εξέφραζε παράπονα επειδή δεν έλαβε μήνυμα από τον σύντροφό της, και ο Γιώργος Λιβάνης ήταν τελείως αλλού.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τη Μπλε ομάδα να απολαμβάνει το έπαθλό της που ήταν μηνύματα από τα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών.

Η Μαριαλένα αν και υποψιαζόταν πως ο σύντροφός της και γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης δεν της είχε στείλει μήνυμα εξαιτίας του Σάκη, δεν μπόρεσε παρά να απογοητευτεί όταν οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν.

«Η αήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν. Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να καταλάβει» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» εκείνη την ώρα ο Γιώργος Λιβάνης όχι μόνο δεν παρακολουθούσε το Survivor αλλά βρισκόταν στον Πειραιά όπου απολάμβανε το γλυκό του μαζί με φίλους του.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024