Η κολλητή του φίλη του Νίκου Μπάρτζη, Εμμανουέλα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τον παίκτη του Survivor δίνοντας πληροφορίες και για τα προσωπικά του.

«Περιμέναμε ότι θα παραμείνει ο Νίκος και το προσπαθήσαμε και αρκετά. Ήμασταν όλοι ενωμένοι γιατί θέλαμε να μείνει στο παιχνίδι, θέλουμε να τον βλέπουμε να συνεχίζει. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση κάθε φορά που είναι υποψήφιος. Βλέπουμε ένα παιδί που είναι το ίδιο με αυτό που ήταν εδώ, δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του. Έτσι τον έχουμε αγαπήσει από μικρό παιδί και αυτό βλέπουμε και στο παιχνίδι» είπε αρχικά η Εμμανουέλα.

«Με τον Τζέιμς θεωρώ ότι είναι πραγματικοί φίλοι. Τον γνωρίζω επειδή είμαστε μαζί από μικρά. Ο Νίκος έτσι δίνεται στους φίλους του, όταν νιώσει κάποιον κοντά του και τον θεωρήσει φίλο του, έτσι είναι, δεν κρύβεται, δεν προσπαθεί να δημιουργήσει μια φιλία για να γίνει αρεστός.

Το κάνει γιατί το αισθάνεται, Νομίζω και στον τελικό να φτάσουν οι δυο τους η φιλία τους θα συνεχιστεί… Ο Νίκος είναι ελεύθερος. Κάνουν πλάκα με την αδερφή του Τζέιμς, γιατί να μην είναι μαζί; Την έχω δει την αδερφή του και θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη κοπέλα» συμπλήρωσε η ίδια.

«Εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί της αλλά οι γονείς του Νίκου απ΄ όσο ξέρω μιλάνε με τους γονείς του Τζέιμς. Δεν ξέρω βέβαια αν ο Τζέιμς τον θέλει για γαμπρό γιατί ο Νίκος δεν το έχει με τη θάλασσα… Ο Παύλος θεωρώ ότι είναι πολύ καλό παιδί αλλά επηρεάστηκε, άλλαξε η συμπεριφορά του μέσα σε μια εβδομάδα χωρίς να έχει γίνει κάτι συνταρακτικό. Τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε δει κάτι…

Ο Νίκος και ο Τζέιμς είναι αγαπητά παιδιά στον κόσμο αλλά όσο περνάει ο καιρός θα δυσκολεύει η κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τον Νίκο για να φτάσει στον τελικό. Στηρίζουμε και τον Τζέιμς στις ψηφοφορίες».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο