Η ζωή της πριγκίπισσας της Ουαλίας Νταϊάνα έρχεται ξανά στην επικαιρότητα με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου της συντρόφου Χασνάτ Καν. Οι δυο τους είχαν σχέση από το 1995 ως το 1997 και ήταν πολύ ερωτευμένη. Ο καρδιοχειρουργός με καταγωγή από το Πακιστάν ήταν ο μεγάλος έρωτάς της πριν το δυστύχημα στο Παρίσι που έκοψε το νήμα της ζωής της.

Ο Χασνάτ Καν μίλησε για πρώτη φορά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και κυρίως για την συνέντευξή της στο BBC. Μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ κάποια δήλωση, τουλάχιστον όχι δημόσια, αλλά τώρα χρειάστηκε να την υπερασπιστεί. Η ίδια η πριγκίπισσα γνώριζε την αφοσίωσή του και σε φίλη της είχε πει: «Όλοι με πουλάνε. Εκείνος είναι ο μόνος, που δε θα με πουλήσει ποτέ». Το τελευταίο χρονικό διάστημα η συνέντευξη της Νταϊάνα στον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ αμφισβητήθηκε από τον αδερφό τηςκαι ο καρδιοχειρουργός θέλησε να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός της, Τσαρλς Σπένσερ, σε μία επιστολή του προς το BBC υποστηρίζει ότι ο δημοσιογράφος τότε είχε προσεγγίσει και εκείνον δείχνοντας του πλαστά έγγραφα, προκειμένου να πλησιάσει στην πριγκίπισσα. Μάλιστα, λέει ότι ο Μάρτιν Μπασίρ του είχε παρουσιάσει πληροφορίες,που υποτίθεται του είχαν δώσει άνθρωποι του περιβάλλοντος της Νταϊάνα.

Ο Καν ανέφερε και αυτός ότι ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε δόλια μέσα για να πάρει τη συνέντευξη από την πριγκίπισσα.

«Η Νταϊάνα χειραγωγήθηκε για να δώσει αυτή την συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος της γέμισε το μυαλό με σκουπίδια. Ο έφηβος τότε- πρίγκιπας Γουίλιαμ τήν είχε προειδοποιήσει για τον συγκεκριμένο, λέγοντάς της πως δεν είναι καλός άνθρωπος. Ένα από τα πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά της ήταν πως ήταν εύπιστη. Αυτό την έκανε αγαπητή στο λαό. Αυτή την αδυναμία της εκμεταλλεύτηκε ο δημοσιογράφος. Ήταν πολύ πειστικός, δούλευε στο BBC και ήταν αξιοσέβαστος, αλλά γέμισε το μυαλό της με σκουπίδια» σημείωσε στην Daily Mail.

Επίσης, ο Χασνάτ Καν ανέφερε ότι ο Μπασίρ είχε προσεγγίσει και τον ίδιο, κάνοντάς του, όμως, ερωτήσεις, οι οποίες δεν του άρεσαν και για το λόγο αυτό δε δέχτηκε να συζητήσει μαζί του. Όπως είπε, ένιωσε δυσπιστία από την αρχή της γνωριμίας τους. «Μου έκανε πολύ προσωπικές ερωτήσεις για τη Νταϊάνα και την σχέση μας. Ρώτησε ακόμα και για ποιο λόγο δεν είχαμε παντρευτεί ή πότε θα παντρευτούμε. Ντράπηκα. Τότε ήμασταν στην αρχή της γνωριμίας μας και δεν είχαμε μιλήσει ποτέ για γάμο» κατέληξε. Θυμίζουμε ότι πριγκίπισσα Νταϊάνα και Χασνάτ Καν γνωρίστηκαν στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου Royal Brompton στο Λονδίνο, αλλά δεν κυκλοφόρησαν, ούτε φωτογραφήθηκαν ποτέ μαζί.

Ακολουθεί η συνέντευξη στο BBC για την οποία γίνεται λόγος:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο