Για το άνοιγμα της τρίτης γαστρονομικής πρότασής τους, η ομάδα voltereta ανέθεσε στο vitamin studio να δημιουργήσει μια ιδέα βασισμένη σε μια διαδραστική εμπειρία χαρτογράφησης βίντεο με έναν μόνο σκοπό: να πραγματοποιήσει κανείς ένα υπέροχο ταξίδι που θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία.

Για αυτό το έργο, το στούντιο δημιούργησε ένα τρισδιάστατο χρονικό στημόνι για το νέο εστιατόριο στην πόλη της Βαλένθια στη Ισπανία.

Το vitamin studio είναι ένα creative studio, με έδρα τη Βαλένθια, με εμπειρία στον καλλιτεχνικό και τεχνολογικό κόσμο, με μια προσέγγιση σε νέες τεχνολογίες που επιτρέπουν στους χρήστες να είναι συμμετέχοντες και δημιουργούν εμπνευσμένα έργα με εξατομικευμένο και δυναμικό τρόπο. Για το νέο εστιατόριο της αλυσίδας Voltereta, εμπνεύστηκαν από την εποχή της δεκαετίας του 1920 στη πόλη της Νέας Υόρκης, όπου τα μπαρ σερβίρουν παράνομα αλκοολούχα ποτά και τα μέρη ήταν καμουφλαρισμένα κάτω από τις προσόψεις άλλων επιχειρήσεων, λειτουργώντας σχεδόν σαν ιδιωτικά κλαμπ μακριά από τα μάτια των αρχών.

Με έμπνευση από αυτήν την εποχή, το Voltereta Bienvenido καλωσορίζει το κοινό με μια καμουφλαρισμένη πρόσοψη δισκοπωλείου και βιβλιοπωλείου.

Ένα εξωτερικό που δεν προδίδει τον πραγματικό τους σκοπό και την εμπειρία που πρόκειται να ζήσουν οι επισκέπτες, παρόμοια με αυτήν που είχαν οι Αμερικανοί το 1920. Κατά την είσοδό τους στο συγκρότημα, οι πελάτες παραλαμβάνονται από έναν οικοδεσπότη που τους καλεί να κάνουν τεστ κουίζ, όπου ο καθένας έχει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει απαντώντας σε μια ερώτηση.

Το στούντιο δημιούργησε ένα διαδραστικό εναέριο βιβλίο, μια εγκατάσταση που, μέσω χαρτογράφησης βίντεο, προβάλλει ερωτήσεις σε ένα ανοιχτό βιβλίο όπου οι πελάτες ανταποκρίνονται μέσω αισθητήρων ανίχνευσης αντικειμένων λέιζερ, χωρίς να αγγίζουν τίποτα. Κάθε απάντηση στο διαδραστικό βιβλίο τροποποιεί την ιστορία που λέγεται, όσον αφορά τα χρώματα και την ταχύτητα, έτσι ώστε κάθε ομάδα ανθρώπων να είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία της μοναδικής εμπειρίας τους μόλις φτάσουν στο εστιατόριο.

Τελικά μια κρυφή πόρτα ανοίγει που οδηγεί σε ένα συναρπαστικό δωμάτιο που λειτουργεί ως μια μεγάλη τρισδιάστατη χρονική σήραγγα που αποτελείται από 420 λωρίδες 3 μέτρων με 20 LED το καθένα. Όταν η πόρτα είναι κλειστή, ξεκινά η συναρπαστική εμπειρία, ελέγχοντας τα 8400 LED που παράγουν οπτικά και ήχο που δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία για κάθε ομάδα πελατών.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο