Για μία ακόμη φορά ο Βόσνιος διαιτητής Ιρφάν Πελίτο θα σφυρίξει παιχνίδι της Super League. Ο 36χρονος ρέφερι ο οποίος ήταν στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-2 και στις 20/2/2021 στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2, ορίστηκε για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play off της Super League.
Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι των play off, διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό ορίστηκε από την ΚΕΔ ο 40χρονος Ισραηλινός Ρέινσρεϊμπερ, επίσης μέλος της 1ης κατηγορίας της UEFA.
Τέλος, αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης θα σφυρίξει ο Γκορτσίλας.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.