Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη επέστρεψαν οι το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς ως… bonus πρόκρισης στον τελικό, τους επιβράβευσε με ένα ολόκληρο τετραήμερο ξεκούρασης: Από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης μέχρι σήμερα το απόγευμα όπου άπαντες έπιασαν εκ νέου δουλειά.
Υπάρχει το ματς της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη (17.15). Υπάρχει ένα δεύτερο σερί ταξίδι (στην Τρίπολη για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα). Άρα η εβδομάδα είναι ήδη αρκετά φορτωμένη. Και μαζί είναι η αρχή του τέλους. Πέντε ματς πλέον ως το φινάλε. Με το κλου φυσικά να είναι ο τελικός της 22ης του Μάη με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα. Ο Ουσεϊνού Μπα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν είναι στη διάθεση του και προφανώς δεν υπολογίζονται για το «Βικελίδης». Ένα… θεματάκι είχαν στον ημιτελικό με τον ΠΑΣ και οι Σωκράτης και Χασάν, αλλά λογικά οι δύο τους θα προλάβουν κανονικά το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.