ΜέΡΑ25: Προχειρότητα της κυβέρνησης στο άνοιγμα της εστίασης
Την έντονη διαφωνία του για τον τρόπο με τον οποίο ανοίγει η εστίαση διατυπώνει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25, κάνοντας λόγο για «το σωστό πράγμα με τον τελείως λάθος τρόπο»
Την έντονη διαφωνία του για τον τρόπο με τον οποίο ανοίγει η εστίαση διατυπώνει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25, κάνοντας λόγο για «το σωστό πράγμα με τον τελείως λάθος τρόπο».
Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ένα μικρό βήμα προς την κανονικότητα» κατά τον κ. Γεωργιάδη το άνοιγμα της εστίασης από σήμερα. Ένα άνοιγμα που γίνεται με τη μόνιμη συνταγή της κυβέρνησης: Τρεις κουταλιές προχειρότητας, πέντε ουγγιές αυταρχισμό, και λίγο πασπάλισμα «εισήγησης ειδικών» για να ξεγελαστεί η γεύση από τα σάπια υλικά. Το σωστό πράγμα με τον τελείως λάθος τρόπο, η τοξική συνταγή αποτυχίας της «Μητσοτάκης Α.Ε.».
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442