Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα «έβαλαν» με… λάθος Γκλέιζερ

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα «έβαλαν» με… λάθος Γκλέιζερ

Η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έκρυθμη, σε σημείο όπου οι οπαδοί της τα «βάζουν» με όποιον… κουβαλάει το επώνυμο Γκλέιζερ.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «βράζουν» με την ιδιοκτήτρια οικογένεια της ομάδας, Γκλέιζερ, μετά τα όσα συνέβησαν αναφορικά με την διοργάνωση της European Super League.

Εκτός του να διαδηλώσουν σήμερα και να εισβάλλουν στο Ολντ Τράφορντ – το οποίο έφερε την διακοπή του ντέρμπι με την Λίβερπουλ – αρκετοί ήταν εκείνοι όπου αποφάσισαν να τα «βάλουν» με τους Αμερικάνους, μέσω social media.

Το πρόβλημα είναι πως κάποιοι από αυτούς έστειλαν μήνυμα σε… λάθος Γκλέιζερ και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου FOΧ, ο οποίος αντίκρισε στο κινητό του εκατοντάδες μηνύματα γεμάτα μίσος.

«Απλά για να είμαστε ξεκάθαροι για χιλιοστή φορά, μίας και ξύπνησα ακόμα μία φορά από τα όσα μου έχετε στείλει μέσω social media. Η οικογένεια μου είναι από το Μπρούκλιν, ΟΧΙ από την Τάμπα.

ΔΕΝ μας ανήκει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν μπορούμε να την πουλήσουμε, ΑΚΡΙΒΏΣ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ! Δεν γίνεται να είστε τόσο φανατικοί υποστηρικτές της και να νομίζετε πως ένας ρεπόρτερ του NFL κατέχει τον σύλλογο σας», ανέφερε στο Twitter ο δημοσιογράφος.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024