Όμπλακ: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον»
Ο Γιαν Ομπλακ σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον και αν θα παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο Γιαν Ομπλακ είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ομως το μέλλον του Σλοβένου πορτιέρε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, παραμένει αβέβαιο, μετά από επτά συναπτά έτη αγωνιστικής παρουσίας στους «ροχιμπλάνκος».
Ο 28χρονος τερματοφύλακας, έχει κατακτήσει με τους Μαδριλένους το Ισπανικό Σούπερ Καπ, το Europa League και το UEFA Super Cup, ενώ παράλληλα, αναδείχθηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας της LaLiga τέσσερις φορές, όμως δεν είναι σίγουρος για το τι μέλλει γενέσθαι.
«Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαι βέβαιος ότι σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα παίξω, θα μπορούσα να παίξω καλά. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι στην Ισπανία εδώ και επτά χρόνια. Θα δούμε. Είμαι ακόμα νέος. Όχι τόσο νέος, αλλά έχω ακόμα μερικά χρόνια μπροστά μου. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα, είναι να μην τραυματισθώ».
- Νεκρός από χιονοστιβάδα ο Ολυμπιονίκης Ουέλι Κέστενχολτ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: «Αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό του League Cup
- Τρέντο – Πανιώνιος 88-87: «Θρίλερ» και ήττα με buzzer beater για τους Κυανέρυθρους
- Άνετη και ωραία η Ντόρτμουντ (3-0) – Τρίποντο – «ανάσα» για την Μάιντς (2-1)
- Εύβοια: Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανήλικων στην Ερέτρια με έναν τραυματία – Συνελήφθη ένας νεαρός
