Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Περέιρα θυμήθηκε τι συναντούσε σε Τούμπα και ΟΑΚΑ!

Ο Περέιρα θυμήθηκε τι συναντούσε σε Τούμπα και ΟΑΚΑ!

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για μεροληπτικούς δημοσιογράφους που αντιμετώπιζε στα εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Βίτορ Περέιρα έχει έντονες εμπειρίες από την περίοδο που προπόνηση στον Ολυμπιακό. Μερικές δεν ήταν και πολύ ευχάριστες, όπως η αντιμετώπιση που είχε στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ και της Τούμπας μετά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Αυτά διηγήθηκε ο Περέιρα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τουρκική ιστοσελίδα και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικός στα λεγόμενα του.

«Συνάντησα πολύ στρατευμένη δημοσιογραφία. Δεν δέχεσαι προσβλητικές ή πολεμικές ερωτήσεις στις συνεντεύξεις Τύπου στην Κίνα. Η νοοτροπία στην Κίνα είναι η εξής: πουλάμε ένα προϊόν, το προστατεύουμε και δεν μιλάμε άσχημα για αυτό.

Στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Για παράδειγμα, στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου έβρισκα μεροληπτικούς δημοσιογράφους. Το ίδιο στην Τουρκία.

Τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα στη Σαουδική Αραβία. Σε αυτές τις χώρες, οι πιο πολλοί δημοσιογράφοι που έρχονταν στις συνεντεύξεις Τύπου, δεν ήταν καν δημοσιογράφοι! Αλλά πια έχω την εμπειρία να τους χειριστώ»

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024