Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη για την Ατλέτικο (1-0)

Μεγάλη νίκη για την Ατλέτικο (1-0)

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν της Ελτσε με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιορέντε και αύξησαν στους πέντε πόντους τη διαφορά από τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση.

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέτυχε η Ατλέτικο.

Οι Ροχιμπλάνκος το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (1/5) επικράτησαν στο «Estadio Manuel Martínez Valero» με 1-0 της Ελτσε και αύξησαν στους 5 πόντους τη διαφορά από τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, αλλά έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε με το γκολ του Γιορέντε έφτασε τους 76 πόντους μετά από 34 ματς, με τους Μερέγχες και τους Μπλαουγκράνα να ακολουθούν με 71 πόντους. Η Ρεάλ παίζει απόψε εντός έδρας με την Οσασούνα και οι Καταλανοί την Κυριακή του Πάσχα εκτός έδρας με την Βαλένθια.

Μια πολύ μεγάλη νίκη για την Ατλέτικο, που στάθηκε τυχερή στο σημερινό παιχνίδι, καθώς η Ελτσε έχασε πέναλτι στο 90+1’ με τον Φιδέλ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Σουάρες. Ο έμπειρος επιθετικός σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Γκατσανίγκα του είπε «όχι».

Στο 12’ ο Σουάρες έδωσε στον Κορέα, αυτός σούταρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε στο πλαϊνό δίχτυ. Στο 16’ ο Σουάρες σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Επτά λεπτά αργότερα η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ με τον Γιορέντε. Ο Καρασκό έκανε ωραία ενέργεια, γύρισε στον Γιορέντε και αυτός με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 για τους Μαδριλένους.

Στο 45’ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι υπέρ τη Ατλέτικο σε χέρι του Γκονζάλες αλλά το πήρε πίσω μετά την εξέταση του VAR.

Η υπεροχή της Ατλέτικο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σουάρες στο 48’ σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 63’ Ο Ουρουγουανός σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο χρόνος κυλούσε με την ομάδα του Σιμεόνε να ελέγχει το παιχνίδι, όμως, στο τελευταίο πεντάλεπτο η Ελτσε βγήκε μαζικά στην επίθεση και έφτασε δύο φορές κοντά στην ισοφάριση. Στο 86’ ο Βίκτορ έστρωσε στον Μπαραγάν, αυτός έκανε το πλασέ, αλλά αστόχησε εξ επαφής. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γιορέντε έκανε χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή της Ατλέτικο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Φιδέλ εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, αλλά σημάδεψε το δοκάρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικήτρια την Ατλέτικο με 1-0.

ΕΛΤΣΕ: Γκατσανίγκα, Ντιέγκο Γκονζάλες, Παλάσιος (46’ Πιάτι), Χοσέμα (80’ Βίκτορ Ροντρίγκεθ), Κάλβο, Μαρκόνε (80’ Χοσάν), Φιδέλ, Γκούτι, Μίγια (72’ Νίνο), Μπογέ, Τετέ Μορέντε (46’ Μπαραγάν)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χιμένεθ (82’ Σαούλ), Σάβιτς, Τρίπιερ, Ερμόσο, Κοντογκμπιά, Καρασκό, Λεμάρ (57’ Φέλιξ), Γιορέντε, Σουάρες (82’ Φελίπε), Κορέα (66’ Κόκε).

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024