Ξανά πρώτη η Λιλ (2-0)
Η Λιλ επικράτησε με 2-0 της Νις και επέστρεψε στην κορυφή, αφήνοντας στο -1 την Παρί Σεν Ζερμέν – Γιλμάζ και Τσελίκ τα γκολ των Λιλουά.
Μαίνεται η μάχη του τίτλου στη Ligue 1, με την Λιλ να επικρατεί εντός έδρας με 2-0 της Νις για την 35η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι Λιλουά πήραν το τρίποντο της νίκης και έφτασαν τους 76 πόντους, με την Παρί Σεν Ζερμέν να πέφτει στη δεύτερη θέση και να βρίσκεται πλέον στο -1 από την ομάδα Κριστόφ Γκαλτιέ.
Ο Γιλμάζ άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Τσελίκ στο 56’.
Η Λιλ είναι πανέτοιμη να κάνει την μεγάλη έκπληξη, καθώς απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του γαλλικού πρωταθλήματος.
- Δεν έχεις όρεξη για άσκηση; Υπάρχει μια μέθοδος που θα σου αλλάξει γνώμη
- Θεσσαλονίκη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
- Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]
- Πολύνεκρες επιθέσεις στην Ισφαχάν του Ιράν – Οι Φρουροί της Επανάστασης ορκίζονται ότι θα σκοτώσουν τον Νετανιάχου
- Ατλάντα Χοκς – Μιλγουόκι Μπακς 122-99: Νέα βαριά ήττα χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- Επίθεση με μαχαίρι στην Αυστρία – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας




