Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας διέγνωσαν τα πρώτα κρούσματα του B.1.617, του παραλλαγμένου στελέχους του νέου κοροναϊού το οποίο αρχικά ταυτοποιήθηκε στην Ινδία – όπου εξαπλώνεται με τρομακτικό ρυθμό αυτόν τον μήνα -, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γαλλίας αργά το βράδυ της Πέμπτης.
Τα κρούσματα
Το πρώτο κρούσμα, γυναίκα που ζει στη νοτιοδυτική Γαλλία και ταξίδεψε στην Ινδία, επιβεβαιώθηκε χθες, σύμφωνα με το υπουργείο.
Αλλα δύο πρόσωπα, που επίσης ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ινδία, διαγνώστηκε πως έχουν μολυνθεί από την επιλεγόμενη ινδική παραλλαγή του SARS-CoV-2, στη νοτιοανατολική Γαλλία.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»